Skalický (Pro Prahu): Vaše téma – naše téma

28.08.2014 8:49

Základní volební témata politického hnutí PRO PRAHU jsou celkem jasná a zřetelná. Ostatně, můžete se přesvědčit na stránkách www.proprahu.cz.

Skalický (Pro Prahu): Vaše téma – naše téma
Foto: red
Popisek: Jan Skalický, kandidát hnutí PRO PRAHU

Vycházejí se znalostí řady starostů a komunálních politiků a také odborníků, kteří stáli za vznikem politického hnutí se srdíčkem v logu. Je také jasné, že jednotlivé městské částí dávají různě silný důraz na témata, která jsou aktuální právě v té konkrétní části hlavního města. Já jsem dlouhodobě mluvil s občany v Praze 5, zjišťoval jsem jejich názory, protože jsem přesvědčen, že politik (a to i budoucí politik) musí naslouchat hlasům svých potenciálních voličů. To není v žádném případě populismus v tom pejorativním smyslu vnímání dnešní politiky. Pokud chci být starostou Prahy 5, musím znát problémy a přání občanů ze všech částí Prahy 5 a pak jich většinu přesvědčit o tom, že jejich problémy vnímám i jako svoje a že je chci řešit a také, že najdu způsob, jak je řešit. Snažím se vysvětlovat všechny svoje záměry nejen tady na Parlamentních listech, ale i prostřednictvím www.skalicky.cz ,  www.facebook.com/ingjanskalicky  a dalších informačních kanálů. Spolu se svým týmem chystáme i další prvky volební kampaně, přičemž velký důraz budeme klást zejména na tzv. kontaktní kampaň, kde bych chtěl s občany diskutovat o všech zásadních tématech a také se osobně představit. Už se těším na všechna setkání, nevyhýbám se odpovědím na žádné otázky a k zamyšlení vám už teď nabízím některá žhavá témata života v Praze 5:

- Víc bezpečnosti, míň buzerace
- Stop vandalismu a narkomanii
- Strážník do každé ulice, zajistím vaší bezpečnost
- Školka pro každé dítě, přednostně pro děti z Prahy 5
- Nepořádek pryč z ulice, nechci bordel na pětce
- Žádné kolony, stop tranzitní dopravě na Smíchově, další parkovací místa P+R ,  budu usilovat o logické návaznosti spojení v systému MHD (například prodloužení autobusové linky 123 k Metru) a mnoho dalších.

Mým základním motem je slib: „Nenechám to plavat !“

Ing. Jan Skalický, předseda dopravní komise politického hnutí PRO PRAHU,
kandidát na starostu Prahy 5

Ing. Jan Skalický

  • HPP
  • politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: Jan Skalický - profil

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

7:07 Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

Jako ministr školství si vážím toho, že v domácí odborné komunitě existuje poměrně silná shoda na ro…