Škapová (TOP 09): Přestup k opozici? Prostě využívám mantinely

17.03.2015 13:02

Zastupitelka TOP 09 Světlana Škapová na Praze 3 se vyjadřuje k tomu, proč vstoupila do klubu opozičního hnutí Žižkov (nejen) sobě.

Škapová (TOP 09): Přestup k opozici? Prostě využívám mantinely
Foto: top 09
Popisek: Logo TOP 09

Současná Koalice rozhodla, že nemám jako zastupitelka TOP 09, jež nepodepsala koaliční smlouvu, právo pracovat v komisích a ve výborech. Došla rovněž k názoru, že toto právo nemám ani jako zastupitelka opoziční. Nechci ale nečině přihlížet a čekat, jak dopadnou podstatná rozhodnutí radnice, jako např. výstavba na Parukářce nebo rušení mateřské školy Buková.

Rozhodla jsem se proto plnit roli zastupitelky v rozsahu mantinelů, který mi je umožněn. Považuji možnost spolupracovat s opozicí za férovou nabídku, a vlastně se tak vracím do doby, kdy před dvěma lety stejné téma rozbilo naši první koalici TOP 09 s ODS. Díky spolupráci s původně opozičním Ž(n)S se tenkrát výstavbě na Parukářce zabránilo.

Jsem na stále stejné straně, své názory jsem nezměnila a budu opět pomáhat občanům prosazovat jejich zájmy. Programově jsme si totiž velmi blízcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…