Skopeček (ODS): Vyzýváme vládu, aby experiment EET zastavila

24.11.2016 18:22

Návrhy ministra financí na další výjimky z povinnosti EET a s tím související zmatky na koaliční radě týden před ostrým startem EET jasně potvrzují, o jak nepřipravený, nedomyšlený a nebezpečný experiment na lidech ve skutečnosti jde.

Skopeček (ODS): Vyzýváme vládu, aby experiment EET zastavila
Foto: Archiv JS
Popisek: Jan Skopeček

Vyzýváme vládu, aby tento nebezpečný experiment okamžitě zastavila a neuvalila celý podnikatelský prostor do problémů a nejistoty. Je evidentní, že snaha o další výjimku z povinnosti evidovat tržby pro malé podnikatele nepramení z lásky současné vlády k malému podnikání, ale ze strachu před důsledky spuštění nepřipraveného experimentu. Tady končí jakákoliv legrace. Pryč by měly jít jakékoliv spory koaličních partnerů a na prvním místě musí být zájem naší země. Jde o prosperitu této země a jejích občanů. Vláda nemůže vymýšlet tváří v tvář nepřipravenému projektu EET další výjimky, vláda musí zarazit co nejrychleji celý projekt EET jako takový. Vyzýváme odpovědné politické síly v ČR, aby se k tomuto požadavku přihlásily.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.