Škrabánek (Úsvit): Nepotřebujeme eurovládu, ale efektivní EU

19.05.2014 12:05

Evropská unie dnes směřuje k evropské federaci, kterou budou ovládat silné státy jako Německo a Francie. K federaci, která bude skrz různé nařízení, směrnice a smlouvy ovládat každý členský stát z Bruselu.

Škrabánek (Úsvit): Nepotřebujeme eurovládu, ale efektivní EU
Foto: archiv, tan
Popisek: Roman Škrabánek

Od našeho vstupu do EU jsme museli přijmout tisíce směrnic a nařízení. Vytváří se neprůhledné struktury, jakými jsou bankovní unie a evropský stabilizační mechanismus, které nad námi mají rozhodovat. Měli bychom přijmout euro, přestože se ekonomové shodují, že to pro nás není nijak výhodné. To všechno podporuje i současná vláda v čele s premiérem Sobotkou, které místo pečlivých úvah a zdrženlivosti upisuje Českou republiku k dalším protichůdným závazkům.

Česká republika spolu s ostatním státy EU nepotřebuje další posilování nadnárodní byrokracie. Skutečně závažné situace nakonec vždy řeší vlády národních států. Potvrdila to nedávná ekonomická krize nebo současná situace na Ukrajině.

Unie má být prostorem volného obchodu, místem pro volné cestování a podnikání. Společným prostorem, kde budou jednotlivé suverénní státy vzájemně spolupracovat bez administrativních a právních překážek. A za takovou podobu Evropské unie budu bojovat. Dejte prosím v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu hlas hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury. V Evropě obhájíme naše národní zájmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.