Sládeček (SPO): Nečekejte ode mne kudlu do zad, vždycky budu jednat otevřeně

27.06.2014 7:24

Karel Sládeček se stal novým předsedou krajské organizace SPO Moravskoslezského kraje.

Sládeček (SPO): Nečekejte ode mne kudlu do zad, vždycky budu jednat otevřeně
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Karel Sládeček se stal novým předsedou krajské organizace Strany Práv Občanů Moravskoslezského kraje. Rozhodli o tom delegáti mimořádné krajské konference SPO Moravskoslezského kraje, která se uskutečnila v Ostravě 24. června. Místopředsedy krajské organizace byli zvoleni Darina Krejzlová, Radim Přeček, Petr Šajnar a Přemysl Kovář. Předsedou krajské kontrolní komise se stal Jiří Číp.  

„Nabízím novému vedení kraje spolupráci. Kolega Sládeček zde hovořil o tom, že politika se dá dělat slušně, a to je i moje krédo. I když to mnohdy tak nevypadá, my musíme jít tímto směrem a dokázat občanům České republiky, že to je cesta správná,“ poznamenal předseda SPO, senátor Jan Veleba, který byl na konferenci v Ostravě osobně přítomen. „Centrála do voleb krajského vedení nezasahovala. Určitě to bylo správné rozhodnutí, což mimo jiné posiluje mandát nového vedení kraje,“ dodal Veleba.

„Děkuji vám všem. Vždycky budu jednat otevřeně, nečekejte ode mne kudlu do zad, to není můj styl. Nejsem sólista, jsem týmový hráč a budu konat tak, aby to bylo ve prospěch týmu, našeho týmu SPO,“ řekl po svém zvolení Karel Sládeček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPO

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

9:15 Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

Dnešní oprávněné diskuze o současném návrhu migračního paktu jsou vedeny víceméně ve dvou rovinách: …