Sládek (Republikáni): Děti nepřizpůsobivých musí chodit do školy, i kdybychom jim za to měli platit

08.12.2016 12:29

Chvojka sice měl světlý okamžik, když zapracoval na zákonu o střetu zájmů, ale jakmile se stal ministrem pro lidská práva, nakazil se nějakým virem, který tam musel zanechat úplný idiot Dienstbier.

Sládek (Republikáni): Děti nepřizpůsobivých musí chodit do školy, i kdybychom jim za to měli platit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Ale na druhou stranu, proč bych jej odsuzoval. Ten nápad se mi zamlouvá stále více. Předpokládám, že nebudu diskriminován za příslušnost k bílé menšině, a že se tedy na mne bude také vztahovat Chvojkova finanční pobídka. Mám čtyři děti a všechny chodí do školy. Zajímalo by mne, kolik budu měsíčně pobírat za to, že je budu každé ráno vozit do školy. Dosud totiž tuto činnost vykonávám zcela bezplatně, protože jsem si myslel, že to tak má být. Že se rodiče mají starat o svoje děti a že každý rodič má zájem na vzdělání svých dětí a tím pádem na přípravě jejich budoucnosti.

Pokud se tedy Chvojkova finanční pobídka bude vztahovat na všechny občany České republiky a všem rodičům bude stát platit za to, že svoje děti posílají nebo vozí do škol, jsem plně pro schválení takového zákona. Už se na něj těším.

Pokud by však stát, z našich daní měl platit pouze nepřizpůsobivým rodičům, do spisovného jazyka přeloženo cikánům, potom jde o rasovou diskriminaci a Chvojka by měl být postaven před soud nejlépe s celou vládou. Za rasovou diskriminaci je totiž stanovena jasná sazba o to tvrdší, že se jedná o organizovanou skupinu.

Mimochodem. 

Neposílat děti do školy je trestný čin. Jestliže nepřizpůsobivý občan pobírá sociální dávky a neposílá svoje dítě do školy, měly by mu být zastaveny.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…