Sládek (Republikáni): Když někdo něco umí, tak to dělá. Když nic neumí, tak to zkoumá…

28.11.2016 18:36

Robejšek si založil stranu. Tu bude financovat Dospiva z Penty a jistě i další. Jednak Robejšek je politolog a všichni velmi dobře víme, za co tlachání většiny politologů stojí. A je tady ještě jeden, podstatně závažnější, problém.

Sládek (Republikáni): Když někdo něco umí, tak to dělá. Když nic neumí, tak to zkoumá…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

PROČ VEDOU ČESKOU REPUBLIKU CIZINCI A POLOCIZINCI?

Také mi není jasné, jakou znalost České republiky může mít někdo, kdo tady posledních čtyřicet let nežil. Proč české národní zájmy hájí Korejec, ministrem financí je Slovák, ministr vlády Američan, a teď nám obohacuje domácí politickou scénu právě ten, kdo tady s námi dvě třetina svého života nežil.

JEDNORÁZOVÉ POLITICKÉ VLOŽKY?

Unie svobody pro volby, Věci veřejné, Úsvit, nyní Realisté. Prostě, aby se měli kam zoufalci potřebující vždy nějakou novou nálepku přelévat. Původem z francouzštiny máme ale slovo, které vyjadřuje takovou skupinu neustále se přelévající každé čtyři roky za marast. Bohužel toto chování strhává do marastu veškerou politiku v České republice, tedy nás všechny.

PENTA A DOSPIVA?

Silný středoevropský hráč s dvacetiletou historií. Od cenných papírů, přes maloobchodní síť, developerské projekty, strojírenské firmy, až po nejrozsáhlejší síť zdravotnických zařízení ve středoevropském regionu.

Spolužáci ze studií v Moskvě a Pekingu, kteří jsou zakladateli a partnery Penty, mají ten správný byznysový instinkt. Patří k němu i schopnost se dobře orientovat v kalných politických vodách. Ne nadarmo se jim na Slovensku přezdívalo „žraloci od Dunaje“.

(zadejte si do internetového vyhledávače tato hesla ) :

Skupina Penta

Policie chce Dospivu poslat před soud.

Penta a daňové ráje

Z ráje do ráje. Penta se z Kypru přestěhovala na ostrov Jersey. Privatbanka ze skupiny Penta kryla podezřelé transakce, dostala pokutu.

Napojení na politiky

Penta a Šárka Grossová.

Penta a slovenský ministr hospodářství Malchárek.

Penta a ministr obrany Karel Khünl.

Penta a ministr Alexandr Vondra.

Penta a pražský primátor Bohuslav Svoboda.

Penta a kmotři: Roman Janoušek – Tomáš Hrdlička.

Penta a Miroslav Kalousek.

Penta a slovenský ministr hospodářství Malatinský.

Penta a napojení na Kreml.

Penta obviněna z napojení na Kreml. Do privatizace Unipetrolu byla zapletena i KGB.

Generál Aloiz Lorenc.

Kdo je generál Lorenc. Posledního náčelníka StB Lorence zaměstnala Penta. Generál StB Lorenc sice tvrdí, že Penta není jeho dítě, ale ………..

Penta a MGIMO Státní institut mezinárodních vztahů v Moskvě

První muž Penty Jaroslav Haščák finančně podpořil MGIMO, svou kontroverzní alma mater. Studovali v Moskvě. MGIMO, škola s démonickou pověstí, mimo jiné sdružující „studentky“ a „studenty“ zabývající se eskortními službami pro cizince.

Bývalí manažeři Penty pracují pro Babiše a PPF.

Expanzi Agrofertu v Německu a Rakousku bude řídit bývalý finanční ředitel Penty František Tregler. Jozef Janov končí v Pentě. Odmítl nabídku stát se partnerem, spojí síly s Babišem. Propadlíka Harta vystřídal v představenstvu PPF Kellnerův oblíbenec Štefunko.

TAK HURÁ NAIVNÍ VOLIČI, PODPOŘTE ROBEJŠKA, PROTOŽE TĚCH GAUNERŮ V POLITICE JE EVIDENTNĚ MÁLO.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

6:03 Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obchvatu