Sládek (SPR-RSČ): Agresivní násilníci, vrazi, zloději, podvodníci a šílenci...

02.01.2017 18:00

Takto by měla znít velmi stručná charakteristika přivandrovalců.

Sládek (SPR-RSČ): Agresivní násilníci, vrazi, zloději, podvodníci a šílenci...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Již jsem si myslel, že tento Silvestr proběhl v naprostém klidu. Místní nevycházeli ze svých obydlí a přivandrovalci si dali větší pozor při ukájení svých choutek. Tentokrát jsem se ale mýlil.

Konec loňského roku byl ale přeci jenom trochu přehlednější, takže umožnil postihnout základní psychologickou charakteristiku přivandrovalců. Zároveň také rozdíly mezi přivandrovalci podle zemí jejich původu. Z tohoto hlediska byl právě závěr loňského roku velmi hodnotný a poučný a může tak sloužit jako základ pro analýzu nebezpečí, které pro Evropu přivandrovalci představují.

1. vzorek

Skupinka Poláků procházela kolem stánku s kebabem, kde obsluhoval přivandrovalec z Tunisu. Jeden ze skupinky hodil do stánku jeden kus zábavní pyrotechniky. Přivandrovalec vyběhl a jednoho Poláka z kolem procházející skupinky ubodal k smrti. Agresivní, neadekvátní útok, završený vraždou nevinné oběti z řad místního domorodého obyvatelstva. Podotýkám, že Poláci mohou být právem naštvaní na přivandrovalce z těchto zemí po vraždě jejich krajana, řidiče kamionu.

Klíčová slova: Tunis, agresivita, vražda, Polsko

2. vzorek

Súdánci běžně zneužívají německý sociální systém. Jeden z nich pobíral sociální dávky na dvanáct různých jmen. Tímto způsobem získal ve velmi krátké době několika měsíců částku přesahující 45 tisíc eur.

Klíčová slova: Súdán, podvod, krádež, Německo

3. vzorek

Afghánec se polil benzínem a zapálil. Chtěl tak spáchat sebevražedný atentát. Tentokrát to atentátníkovi naštěstí nevyšlo a obětí svého zločinu se stal on sám.

Klíčová slova: Afghánistán, sebevražedný atentát, psychopat, Německo

4. vzorek

Ve Francii se pokusil vraždit nožem Syřan. Svůj čin sice nedokonal, ale pokus o vraždu je vždy posuzován stejně přísně jako vražda samotná.

Klíčová slova: Sýrie, atentát, narušená psychika, Francie

Vzhledem k tomu, že rozlišení mezi přivandrovalci je velmi obtížné vzhledem k tomu, že soustavně lžou o svém původu i věku (jedinou charakteristiku, kterou nemohou zfalšovat je pohlaví) a především vzhledem k tomu, že jejich zločiny mají jasný cíl a jsou velmi podobné, lze přistoupit i na základě menšího počtu vzorků přistoupit k závěrům z nich vyplývajících.

Závěr analýzy:

A. Geografická singularita – vůbec nezáleží na tom, ze kterého státu nebo regionu přivandrovalec přichází. Z tohoto důvodu je údajná země původu, kterou oznámil přivandrovalec při prvním kontaktu a úřadu v rámci Evropské unie naprosto bezvýznamná z hlediska hodnocení jeho nebezpečnosti pro Evropany. Proto nelze použít údajnou zemi původu ani při posuzování, zda je důvod k imigraci opodstatněný například válkou. Po příchodu do Evropy se chová stejně nebezpečně přivandrovalec údajně prchající před válkou jako jeho krajan přicházející z ekonomických důvodů.

B. Země a národy Evropské unie ohrožené útoky – terorismem a dalšími násilnými činy i finanční kriminalitou přivandrovalců jsou ohroženy všechny státy a všechny národy Evropy. Ohroženy jsou tedy všechny země ve kterých se legálně nebo nelegálně přivandrovalci nacházejí. Ušetřena je jenom země, ve které se nenachází ani jeden přivandrovalec.

C. Nelze rozlišovat mezi přivandrovalci před rokem 2010 a po něm – vedení Evropské unie a kolaborující vlády a parlamenty mají tendenci rozlišovat mezi přivandrovalci, kteří přišli před vypuknutím tak zvaného arabského jara a následujících konfliktů v totálně rozložených státech a po něm. Z charakteristiky pachatelů trestné činnosti na území Evropské unie vyplývá, že vůbec nezáleží na tom, zda přišli po nebo před tímto termínem. Před vyvoláním arabského jara agenty tajných služeb a financemi dodávanými ze zahraničí ovládal arabský svět fundamentální islám, který byl pouze krocen diktátory. Fanatičtí džihádisté tedy byli s vysokou pravděpodobností vysíláni do Evropy jako spící buňky minimálně od konce minulého století.

D. Základní psychologická charakteristika vzorového přivandrovalce – jedná se o psychopatického asociálního jedince s vražednými a sebevražednými sklony. Je plně oddán islámu jako náboženství, věří v jeho dogma včetně příslibu věčného života v případě obětování života při vraždění bezvěrců. Přichází do nového působiště ovládnout místo i jeho obyvatele a z nich kořistit. Původní domorodé obyvatelstvo je v jeho očích méněcenným tvorem, jehož znásilnění nebo zabití není ani hříchem, ani proviněním, ale naopak záslužným činem, který přivede jeho vykonavatele do ráje.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

10:21 Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

Páté jednání Vládního výboru pro strategické investice 22. dubna 2024 se týkalo především financován…