Sládek (SPR-RSČ): Asociální demagogie, nový název pro Českou stranu sociálně demokratickou

11.03.2017 11:45

Přestože se ČSSD bez ohledu na momentálního předsedu, tváří celá desetiletí jako strana prostého, spíše chudšího lidu a obhájkyně jeho zájmů, její činy jsou s touto vnější pózou v příkrém rozporu.

Sládek (SPR-RSČ): Asociální demagogie, nový název pro Českou stranu sociálně demokratickou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Nebudu začínat od Adama, a proto přejdu zradu, které se dopustili sociálně demokratičtí politici na republice i občanech, když se dobrovolně, samozřejmě za úplatu ministerských křesel spojila s komunistickou stranou po únoru 1948.

ČSSD se podílela všemi svými politickými špičkami na přeměně listopadové revoluce na sametový podvod již od kooptace poslanců federálního shromáždění a na volbě nechvalně proslulého Václava Havla prezidentem tehdejší ještě Československé socialistické republiky. Pokračovala aktivní účastí na rozkradení národního majetku v rámci privatizace po listopadu 1989. Aktivní zde byli všichni tehdejší funkcionáři strany včetně jejich rodinných příslušníků, jako byla třeba rodina Petry Buzkové, kdysi velmi populární představitelky ČSSD. Přes zpackanou privatizaci Unipetrolu, která připravila stát o čtrnáct miliard korun a dopomohla současnému ministrovi financí k jeho přeměně z multimilionáře v miliardáře. V tom úspěšně pokračoval také velmi oblíbený Stanislav Gross jako předseda vlády. Dalším škůdcem je sociálně demokratický ministr a nyní guvernérem národní banky, který neváhal vydat stovky miliard korun na nákup eur, čímž znehodnotil měnu a podminoval ji natolik, že při potížích nebo zhroucení společné evropské měny zkrachuje Česká republika. O bláznech se sexy mozkem ve vedení ČSSD, kteří se chtěli spojit třeba i s marťany nemá cenu psát.

Přibrat do vlády miliardáře a starat se o pravidelné rozmnožování jeho majetku může skutečně jenom asociální demagogie, což by měl být nový oficiální název této zbloudilé strany.

Dnes je tato strana ovládaná lidmi, kteří nikdy nepoznali skutečný život a stále více ji vzdalují principům jejích zakladatelů. Příkladem takových loutek naprosto odtržených od reálného života je vedle Bohuslava Sobotky, který vyrůstal v parlamentu od svých batolecích let, i stejně postižený bývalý hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

V Německu údajně vychází kniha popisující naprostou nepřipravenost Německa na svévolnou akci své kancléřky otevírající náruč přivandrovalcům. K této publikaci se vyjádřil sociálně demokratický politik Hašek. Z jeho líčení jasně vyplývá, že celá republika měla velké štěstí, že právě v čele jižní Moravy byl vyložený superman. Od aktivace záchranného systému, přes osobní účast na nočních hlídkách až po zásadní politická vyjádření k přivandrovalcům.

Není třeba citovat jeho skutečnou činnost, vyjádření na krajském zastupitelstvu, přijímaná opatření i jeho samotné chování při jednáních zastupitelstva. Každé jednotlivě i všechny dohromady připravovaly půdu pro přivandrovalce, zajišťování jejich ubytování, peníze poskytované neziskovým organizacím pečujícím o lidská práva. Ovšem nesmíme zapomínat na jeho hlavní starost na kterou neváhal obětovat i finance kraje, tj. na propagaci své vlastní osoby a svůj boj s Bohuslavem Sobotkou. Pokud by uspěl v minulých krajských volbách pokračoval by v této zhoubné politice, kterou dále rozvíjí podivné společenství narkomanů, sadomasochistů a ekoteroristů.

Plevel, který zasela sociální demokracie dále bují a rozkládá stát. Celá desetiletí se sociální demokracie tváří jako zastánce obyčejných lidí. Dělá však přesně pravý opak toho, co hlásá. Tato strana se podílela na mnohém špatném, co se v naší zemi odehrálo, od kuponové privatizace, opoziční smlouvy, která umožnila vládu ODS až po přihrávání miliardových zisků majiteli Agrofertu a maskování jeho skandálního tunelování státu. Podlézání Bruselu. Zdražování základních potravin, přímý podíl na špiclování občanů, schvalování všeho, co škodí lidem, poškozuje ekonomiku a snižuje již tak bídnou životní úroveň.

A jenom otázka na závěr, na kterou by si měli odpovědět voliči sociální demokracie, než půjdou k volbám. Hájí ČSSD vůbec vaše zájmy?

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…