Sládek (SPR-RSČ): Boj o koryta

13.11.2017 15:46

Když jsou v běhu velké události, když jiní bojují za práva a svobodu, tak my jsme vždy někde hodně daleko na chvostě. Vždy čekáme, která strana barikády bude ta správná, protože bude patřit vítězné straně.

Sládek (SPR-RSČ): Boj o koryta
Foto: Daniela Černá
Popisek: Miroslav Sládek

A potom se vyhrneme, a ještě si zpětně vystavujeme vzájemně potvrzení o účasti v odboji. Když je však dobojováno, byť ne naší zásluhou a nastává dělení koryt a korýtek, tak se rozpoutá teprve ta správná bitva. Náhle tady máme hrdinů, že by se dali vidlemi přeha...zovat. Kdekdo hájí srdnatě svůj názor, program a nehodlá ustoupit ani o píď. Jak by také ne, když mu již nehrozí vůbec nic.
Hovořím, jak jste již jistě pochopili, o povolebních tancích devítihlavé bandy, která po vrcholně nešťastných a zpackaných volbách 2017 obsadila poslaneckou sněmovnu. Jsou to tanečky, které připomínají ze všeho nejvíce tance šamanů, zaříkávajících duchy, kteří mají zajistit úspěch lovců. Šaman a další tanečníci si nasadí masky, která jako představují zvířata, ostatní kolem poskakují a srdnatě řvou.

Právě tak banda devíti jenom řve a tancuje, aby si vybojovala co nejvíce koryt a korýtek, která skýtají co největší příjmy pro příští čtyři roky. Že mezitím utíká čas, který by bylo možné využít ku prospěchu celé společnosti, to přeci není důležité. Vždyť společnost, celá země vlastně běží dál a to, že ji poslanci, zaujatí tanečky kolem koryt vůbec nevěnují pozornost, prokazatelně nikomu neschází.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

A z toho bychom měli my všichni vyvodit jasné závěry a ty potom nekompromisně uskutečnit. Jestliže stát běží dál i bez jakýchkoliv zásahů poslanců, jestliže náš denní život je dokonce lepší v době, kdy se mu poslanci nevěnují, proč to tak nenechat i celé další roky? Celou tu bandu bych nechal zavřít do zoologické zahrady, tam by mohli tancovat do umdlení, řvát a hádat se u koryt a napajedel a my ostatní bychom zatím mohli spokojeně žít. Mohli bychom odbourat nesmysly, kterými nám stejně jenom ztěžují život a nastavit pravidla a zákony tak, aby jenom vytvářely rámec pro život a nijak nezasahovaly do našich svobod a práv.

Jistě si dovedeme představit, jaké peklo nastane a jakými nesmysly nás zahrnou jen co si rozdělí koryta. Rypáky ještě upatlané od bezuzdného chlemtání se zvednou od koryt a vrhnou se na vylepšování našich životů. Nevím, jak dopadnou ty tanečky tentokrát, jaké bude přesné složení vládnoucí koalice, protože propad morálky poslanců je tak hluboký, že je ochoten jít každý s každým, ale jedno mohu potvrdit s naprostou jistotou. Jestliže byli zvoleni do parlamentu díky naprostému zatemnění mysli paraziti, lichváři, podvodníci, zloději a hlupáci, prostě ten nejhorší odpad lidské společnosti, jakékoliv jejich úsilí o řízení společnosti nemůže skončit jinak než naprostou katastrofou. Necháme se jimi strhnout do odporné páchnoucí žumpy anebo se vzepřeme?

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

14:07 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k čtvrtečnímu projevu maďarského premiéra Viktora Orb…