Sládek (SPR-RSČ): Bruselská diktatura

14.06.2017 14:05

Pokud je nám všem známo, jsme suverénní stát. Bruselská centrála se však chová, jako bychom byli Protektorát Čechy a Morava. Diktuje od používání názvů pro rum a máslo až po odzbrojování občanů. Diktuje tedy již úplně všechno.

Sládek (SPR-RSČ): Bruselská diktatura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Poslední příklad poskytla unie svoji splněnou výhružkou, že zahájí řízení proti České republice, Polsku a Maďarsku, pro jejich odmítání přijímat přivandrovalce. Trestním řízením je ten arogantní diktát nazýván právem, protože již předem daným výsledkem bude trest pro odpírače, a to v podobě stovek milionů eur. Zatím nebude naše země trestána vězením pro občany, kteří s politikou bruselských byrokratů nesouhlasí, ale to určitě nastane, alespoň pro ty, kdo jsou na unijním seznamu nežádoucích osob.

Položme si zásadní otázku, stojí nám pár ubohých dotací, které ještě z velké části vysaje Babišův Agrofert, za ztrátu bezpečnosti, národní identity?

Komisař, který zahájení trestního řízení slavnostně oznámil jakýsi ….mopulos je z Řecka. Tragičtější figurku si pro zdůvodnění zahájení sankčního řízení vůči nám nemohli v EK vybrat. O to drzejší je jeho zdůvodnění, proč tomuto kroku EK přistoupila. Že prý bereme dotace z unie a nehodláme dodržovat unijní příkazy. Tak aby bylo jasno, Řekové mají neustále nataženou ruku a pumpují se do nich stovky miliard eur (sami si vynásobte dvaceti sedmi, protože v korunách to je již vyložené zvěrstvo). Platy a důchody v Řecku jsou přitom třikrát vyšší než tady u nás. Odchod do důchodu i v 50 letech. Přitom sami Řekové ještě ani jednou nesplnili podmínky, na které byla finanční výpomoc vázána. Teď budou kritizovat nás?! Kde to jsme?!

Když jsme u těch, kdo by měli mlčet a zalézt někam do kouta, místo toho, aby nás trestali nebo nám radili jsou také jak bývalý, tak i současný český prezident. Václav Klaus nás do Evropské unie zavlekl i přes naše protesty. To on podepisoval Česko-Německou smlouvu atd. V tom mu zdatně sekundoval i současný prezident, který nakonec ještě dělal slavnostní stafáž při definitivním slavnostním přijímání republiky do unie a věšel vlajku EU na Hradě. Dnes nám oba vykládají, že unie je špatná, ničí naši národní svrchovanost, okrádá nás o peníze a nabádají k odchodu z ní. Nepropadejte selektivním výpadkům paměti a neomlouvejte jejich činy z minulosti jen proto, že nyní vám vykládají to, co chcete slyšet.

Otázka za stovky miliard na závěr. Kolik desítek let je třeba, aby těm současným i minulým politikům, kteří si osobují právo vést Českou republiku a zastupovat občany v parlamentu došlo to, co Republikáni hlásali před více než dvaceti lety?

P.S. Na závěr podotýkám, že Republikánská videa na dané téma z let 1991 až dodnes, lze na youtube bez problémů dohledat. Najděte si čas na pár minut a poslouchejte, přemýšlejte. Děkuji.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…