Sládek (SPR-RSČ): Evropa doplácí na zbabělost svých vlád a lhostejnost svých občanů

07.04.2017 19:50

Belgický soud zamítl žalobu na Tunisana, který v Antverpách najížděl nákladním autem do lidí. V odůvodnění se uvádí, že sice najížděl, ale nikoho nezranil.

Sládek (SPR-RSČ): Evropa doplácí na zbabělost svých vlád a lhostejnost svých občanů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Nejspíše povzbuzen touto benevolencí hraničící s idiocií se ujal najíždění do lidí jiný islámista, který právě před okamžikem ve Stockholmu na největší pěší zóně zranil a zavraždil několik lidí.

Vzhledem k tomu, jak se vlády, soudy a další státní orgány chovají k atentátníkům a jak pohrdají životy a utrpením svých spoluobčanů, bylo by dobré uzákonit následující paragrafy směrnice EU, která má závaznost pro jednotlivé členské státy.

Novela občanského zákoníku

§ 1– Každý sudý týden bude vždy v pondělí v 08:00 místního času vylosováno v každém městě nad 100 000 obyvatel 10 dobrovolníků, kteří se nechají na nejvíce frekventovaném místě přejet islámským teroristou, popřípadě zmasakrovat v metru.

§ 2 – Losování se musí zúčastnit všichni občané bez ohledu na věk. Nechodící a batolata jsou povinni rodiče nebo jejich zákonní zástupci dopravit na dětské sedačce v automobilu anebo v kočárku.

§ 3 – Pokud občan odmítne se dostavit osobně na losování anebo odmítne dopravit na losování dítě uvedené v paragrafu 2, bude vyhledán policií, zajištěn i za pomoci donucovacích prostředků a ve stanovenou dobu dopraven na místo likvidace.

§ 4 - Aby bylo zabráněno politické nekorektnosti a nebylo uraženo náboženské cítění muslimů, nebude se toto losování konat v době Ramadánu, tj.  pohyblivě, protože období Ramadánu je každý rok vyhlašováno v jiné dny, jelikož se datum jeho zahájení řídí lunární fází měsíce.

§ 5 – Pohřbení ostatků bude vždy provedeno na náklady místní samosprávy a bez jakýchkoliv doprovodných akcí nebo publicity.

Zdá se Vám to absurdní? Jak ale potom nazvat to, co se kolem nás děje dnes a denně? To je normální? Nehledě k tomu, že za příklad může sloužit evropská směrnice, která totálně odzbrojí občany a vydá je na milost a nemilost teroristům. A to je skutečnost, která jakoukoliv fantazii překonává.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

7:17 Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu ODS hlásit úřadům každý převod částky, přesa…