Sládek (SPR-RSČ): Genderové těhotenství a rada pro pivaře

31.01.2017 21:50

Ne sice ihned po vzniku života na zemi, který sem možná přinesly komety, ale s malým odstupem je početí spojeno s oběma pohlavími, avšak těhotenství pouze se ženou. Těhotenství a porod jsou výlučnou záležitostí ženy.

Sládek (SPR-RSČ): Genderové těhotenství a rada pro pivaře
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Dnes jdou sociální nebo spíše socialističtí inženýři ještě dál. Těhotný prý může být i muž, i když je to i v roce 2017 naprostý nesmysl a lež. Ten tvor vydávaný médii za muže, který již dvakrát rodil, není nic jiného než žena, která si vlivem hormonů nechala narůst vousy, chirurgicky si nechala odstranit prsa, ale ženské pohlavní orgány si nechala, proto může otěhotnět a rodit. Pohlaví zapsané v dokladu totožnosti s tím nemá nic společného. Vousatá příšera, která vyhrála soutěž Intervize, není žena, ale transvestita. Běžkyně černé pleti, která vyhrává všechny závody taktéž není žena, protože ji chybí základní ženské vybavení. Vypadá jako muž, hladinu mužských hormonů má jako muž a nedávno se oženila jako muž. Podvodem tedy bere medaile a rekordy skutečným ženám. Média a šílení vědci páchají na nás takováto podvodná zvěrstva. To však nestačí, je třeba zmanipulovat veřejnost a vytvořit z ní bandu hlupáků, kteří uvěří úplně všemu.

Odjakživa bylo třeba v dopravních prostředích vyhrazeno místo pro invalidy a těhotné ženy, případně ženy s dětmi. Nyní se mají všechny tyto tabulky nahradit místem pro těhotné osoby. Nejspíše proto, že nám předstírají, že může otěhotnět i muž.

Nejen přepracovávání dějin, ale dnes i již přepracovávání přírody a jejích zákonů. Člověk si myslí, že když dokáže manipulovat s geny, může všechno. Původně se sice genová manipulace halila do milosrdného hávu pomoci lidstvu, nyní se však zvrhla v nacistickou selekci.

Tehdy genetická selekce byla motivována vypěstováním nadřazené rasy, nadčlověka. Bílého, se světlými vlasy a modrýma očima. Dnes je genetická selekce taktéž motivována vypěstováním něčeho, co však lze jen stěží nazvat nadřazenou rasou. Geneticky upravovány a ze zkumavky pěstovány jsou bytosti jejichž jediným rysem je velký majetek. Z takovéto genetické manipulace založené jenom na tom, kdo je schopen si je zaplatit, musí dříve nebo později vyrůst jenom skupina zrůd. Zrůd přesvědčených o své vyvolenosti vládnout. Od toho je již jenom krůček k vyhlazování všech podřadných druhů, s výjimkou základního množství kastrovaných otroků, kteří budou zapotřebí k udržování chodu společnosti vyvolených po všech stránkách výroby a služeb.

Myšlenka atomové bomby měla také nejprve sloužit lidstvu. Výsledek byl předveden v Hirošimě a Nagasaki, a bohužel dodnes žijeme pod Damoklovým mečem hrozby jaderné záhuby lidstva a celé planety. Nejinak tomu je i genetickou manipulací.

Další záminkou, která má ospravedlnit genetickou manipulaci je zajištění dostatku potravin pro stále rostoucí populaci lidského druhu na planetě. Neustále se mění a přetváří příroda právě z tohoto důvodu.

Co kdybychom místo znásilňování přírody a jejího rabování v zájmu růstu počtu lidí a jejich přežití, omezili počet obyvatel v zájmu přežití přírody. Planeta není stavěna na deset miliard lidí. Dvě, tři miliardy by asi bohatě postačovaly.

V této souvislosti nelze paušalizovat. Obyvatelé Evropy, Severní Ameriky a Austrálie jsou velmi zodpovědní k přírodě a schopní vyprodukovat vše potřebné ke svému životu. Obyvatelé ostatních kontinentů se množí naprosto nezodpovědně a při této činnosti se chovají hůře než zvířata. Stejně nezodpovědně však přistupují k práci a zajištění všeho potřebného k životu vlastním úsilím a prací. Nechávají se živit těmi po všech stránkách zodpovědnými. Proč bychom tedy my všichni měli dále podporovat nezodpovědné množení obyvatel třetího světa? Tím totiž nejen pomáháme plundrování planety, ale především pácháme svoji vlastní sebevraždu, nedostatkem kyslíku, vody, potravin a fyzickým vyhlazením přivandrovalci.

P. S. Abych nezapomněl na radu pro pivaře, kterou jsem slíbil v titulku. Místa v prostředcích hromadné dopravy již budou brzy značena, že jsou vyhrazena pro těhotné osoby. Mnoho pivařů vypadá, jako by mělo každou chvíli rodit. Proto je naprosto na místě, aby bez ohledu na to, že mají třeba strniště, hrdě zaujali místo pro těhotné osoby. Pokud nějaký spoluobčan nebo dokonce revizor bude mít námitky, ať se laskavě obrátí na vašeho urologa. Protože ženy pro případ těhotenství navštěvují gynekologa, proč by muži v očekávání nemohli i nadále navštěvovat svého urologa. Ale osobně si nemyslím, že by si dovolil nás muže za to někdo kritizovat, vždy můžeme totiž poukazovat na diskriminaci nejen podle pohlaví, ale třeba i víry. Když všichni věří tomu, že muž může rodit, nemůže ani nám tuto víru nikdo upírat. Na to je antidiskriminační zákon a ten by se s takovými pochybovači u soudu lehce vypořádal. Poslední doporučení, při takovém soudním jednání se nechte zastupovat znovu objeveným Janem Rumlem. Pasákem koz z Vihorlatu. 

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.