Sládek (SPR-RSČ): Jedině Ježíš Kristus je lepší než Andrej Babiš

09.05.2017 19:20

Zkuste si tipnout, kde jsem tuto hlášku slyšel nebo četl. Také se vám zdá jedinou možností nejbližší léčebna pro choromyslné? Nejste zase až tak daleko od pravdy. Skutečně spíše záleží na úhlu pohledu.

Sládek (SPR-RSČ): Jedině Ježíš Kristus je lepší než Andrej Babiš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Tuto hlášku velmi skromně hodnotící schopnosti a přínos Andreje Babiše pro lidstvo, a zvláště naši civilizaci pronesl poslanec za hnutí ANO Martin Komárek. Ponechme stranou schopnosti tohoto novináře i to, že v říjnu končí, protože ho Babiš i přes úctyhodné výkony v rektální speleologii, nechce na kandidátní listině. Ponechme stranou i možnou křivdu, protože se jistě najde v České republice až příliš mnoho osob, které by Andreje dali na první příčku, mimo jiných následků indoktrinace v útlém dětství, třeba i proto že u nich nenaděloval Ježíšek, ale Děda Mráz.

Vypadá to totiž na daleko hlubší problém. Babišovy koblihy musí být plněny velmi silným narkotikem, když dokáží po jediném požití totálně vygumovat mysl zasažené osoby. Ovšem poslanci a funkcionáři tohoto hnutí jednoho přivandrovalce s vysokou pravděpodobností musejí pravidelně dostávat bobule daleko účinnější. Asi tak, jako když jeden sportovec dopuje za použití energetického nápoje a druhý anabolických steroidů a dalších zakázaných látek. Je s podivem, jak silné bobule má k dispozici tento trenér, že může provádět tak silný řízený doping. Ten se v první řadě projevuje schopností zasedat v desítkách správních a dozorčích rad zároveň, tunelovat dotace státní i evropské, lhát, podvádět a krást.  Kromě naprosté neschopnosti a neochoty cokoliv udělat pro spoluobčany, chorobné spavosti kdykoliv a kdekoliv, naprosto sprosťácké mluvy vyústí vedlejší účinky nejdéle po čtyřech letech užívání v naprosté šílenství.

Nelze se potom divit, že takto zfetovaný poslanec vidí ve svém majiteli Ježíše Krista, dnešních dnů.   

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

14:02 Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k asistenčním psům.