Sládek (SPR-RSČ): Juncker zešílel nebo byl totálně sjetý

07.06.2017 20:53

Předseda Evropské komise, jakési evropské vlády prohlásil, že si bohatí lidé na Západě nedovedou představit bídu, ve které žijí lidé v chudých zemích Evropské unie. Jako příklad jmenoval lidi na severní Moravě.

Sládek (SPR-RSČ): Juncker zešílel nebo byl totálně sjetý
Foto: Daniela Černá
Popisek: Miroslav Sládek

Tento stav je podle něho neudržitelný, a proto musí unie posílat miliardy do těch nejchudších regionů. Už si dovedu představit, jak budou mezi sebou soupeřit Bulhaři, Rumuni, my a další střední a východní země unie, která bude vypadat víc nuzně, aby dostala větší příspěvek. Rumuni se stáhnou do zemljanek, Bulhaři do děr, které tam mají ještě z doby turecké nadvlády, ale co my, chudáci. My si budeme muset honem rychle obstarat nějaké hadry, které se neprodaly ani u Armády spásy a delegace Evropské komise vodit jenom do Chánova. Bude to opravdu náročná soutěž o milodary z Bruselu.

Přitom opilec Juncker zapomněl na to, že Česká republika je čistý přispěvatel do rozpočtu unie, který prožírají on a jemu podobní bruselští úředníci a sluhové. Kolik toho v Bruselu doslova prožerou si můžeme představit podle toho, že i uklízečka v unijní centrále má v přepočtu 70 000 měsíčně, k tomu bydlení na úrovni, školství a zdravotní péči mnohem lepší než v ČR, a to vše zdarma pro celou rodinu.

Blábolení opilců a feťáků nelze brát vážně, on má nejspíše právě Juncker tu opičku plačtivou, a tak se rozněžnil nejspíše nad obrázkem rumunských cikánů.

Bruselští byrokraté a jejich europoslanečtí nohsledi by nás mohli ušetřit takovýchto uslintaných výlevů. Jediné řešení je rozpustit unii a zrušit společnou měnu. Jinak dopadneme jako země socialistického tábora, kdy ti bohatší čekali na ty chudší tak dlouho, až byli žebráci úplně ze všech.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě