Sládek (SPR-RSČ): Kolik je moc?

18.08.2017 20:39

Barcelona uctila památku obětí krvavých teroristických jatek (jinak ten již nazývat mohou jen pomatenci hájící přivandrovalce anebo idioti nevážící si vlastního života) motivačním pokřikem „Nemám strach“.

Sládek (SPR-RSČ): Kolik je moc?
Foto: Facebook Miroslava Sládka
Popisek: Miroslav Sládek

Problém je totiž někde úplně jinde. Na šibenici lze přeci také jít se stejným heslem. Co to však změní na tom, že se za pár minut stáhne kolem krku oprátka a člověk vypustí nejen duši, ale i obsah svých vnitřností? Vůbec nic, ať beze strachu nebo ustrašený k smrti, stejně ten odsouzenec zemře.

A ve stejné situaci se nachází obyvatelstvo Evropy. Po ní se bez souhlasu promenují desítky tisíc teroristů připravených uspořádat další jatka, skryté před úřady v milionovém davu jejich souvěrců, s nimi sympatizujícími, kteří je kryjí a poskytují jim vše potřebné k přípravě dalších útoků na Evropany a Evropu. Je to obyčejná guerillová válka, nic jiného. A slabá a zbabělá Evropa a Evropané jenom čekají na ránu z milosti. Nejspíše je přestal bavit život a jelikož nemají odvahu spáchat sebevraždu, tak se nechají jako dobytčata vraždit na veřejných jatkách.

Důkaz o zbabělosti a neschopnosti malátné Evropy čekající na ránu z milosti? Přes naprostou nemohoucnost úřadů a jejich liknavost je nyní evidováno 250 000 přivandrovalců určených k deportaci. Čtete dobře čtvrt milionu. A jaká je reakce úřadů? No to je moc, to je technicky nezvládnutelné. Do toho nemá ani cenu se pouštět. A co tedy úřady udělají? Vůbec nic. Jelikož těch přivandrovalců, kteří by měli být deportováni je pro líné úředníky moc, tak je prostě tady nechají.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Z evropského práva a platných zákonů se stává ve vztahu v milionům přivandrovalců jenom bezcenný odpad, který platí a může být používán pouze proti původnímu evropskému domorodému obyvatelstvu. Na nás zákony dopadají nekompromisně s železnou tvrdostí a bezohledností, zatímco pro přivandrovalce nemají hodnotu ani toho papíru, na kterém byly vytištěny.

Takže v Evropě pronásledovat, trestat, věznit i zabíjet lze jenom lidi bílé rasy, křesťanského vyznání a kultury. A to je dovoleno nejen úřadům, které financujeme ze svých daní, ale také přivandrovalcům. A až půjdeme na popraviště tak si klidně můžeme pokřikovat „Nemám strach“.

Ale přeci jenom, než na to popraviště půjdeme bychom si měli vzít poučení z faktu, že pro stát a jeho utlačovatelský aparát je 250 000 osob moc. Co kdybychom se tedy dali dohromady, když nás bude stejně nebo dokonce ještě více, tak s námi nic nesvedou a můžeme je svrhnout. Pokud ovšem nejsou schopni proti vlastním lidem použít jakoukoliv zbraň. I tato varianta je však lepší než jít jako ovce na porážku.  

Vést nás může motivační pokřik „Pobijte je všechny, bůh si je přebere.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…