Sládek (SPR-RSČ): Na první pohled to vypadá, že to jsou idioti, ale možná to jenom dělají za peníze

08.02.2017 19:57

V každém případě je to tristní pohled na demonstrující ve Spojených státech. Ponechme stranou i jejich výkřiky, že křesťané jsou protěžováni na úkor muslimů.

Sládek (SPR-RSČ): Na první pohled to vypadá, že to jsou idioti, ale možná to jenom dělají za peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

A proč také ne, když jsou to právě ve většině křesťané, kteří vybudovali vše, pilně pracují a kdejakého přivandrovalce živí. Nemělo by to heslo znít naopak.

Co mně však vyrazilo dech byl jeden z transparentů. Na něm bylo napsáno:

TRUMP je  …..,

CAPITALISM je nemoc,

SOCIALISM je naše budoucnost.

Snad i ze spaní budu křičet. NE, NE, NE!

Ti tupci, kteří jsou zvyklí na život v blahobytu a svobodě, si vůbec nedovedou představit, co to socialismus je. Holé přežívání v čekárně na smrt. To, co dnes prožívají důchodci a lidé předdůchodového věku, jimž milosrdná paměť zachovala jenom to krásné včetně dětských prázdnin, nemá s opravdovou socialistickou realitou nic společného.

Nemusíme však chodit tak daleko. V brněnské městské čtvrti Bystrc se bohužel tak, jako i na jiných školách rozhodli vtloukat islám do hlaviček dětí od druhé třídy základní školy. Tato indoktrinace je však zabezpečena na všech vzdělávacích stupních. Středoškolští profesoři vykládají studentům, že tato země není naše a proto, že ji musíme poskytnout každému, kdo přijde. A na vysokých školách přednášejí tací jako odpudivé švícko Pithart. Dovedete si představit, jak asi vypadá jeho interpretace vývoje po roce 1989? Nedivme se potom, že mladá generace je úplně mimo realitu a vstupuje do života s úplně vymytým mozkem.

Pojďme všichni k volbám a nechme hodně silně zaznít z našich hrdel..., ale úplně stačí hromové NE, které celou tu současnou 200člennou bandu povalečů a darmožroutů smete jednou provždy.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.