Sládek (SPR-RSČ): Nejméně deset mrtvých, padesát zraněných a tak dále...

04.04.2017 8:34

Kolik jich ještě bude třeba? Deset tam, dvacet sem, stovky jinde. Křesťané jdou jako ovce na porážku. Co ale jiného se kromě plamenných proslovů a procítěných soustrastí děje?

Sládek (SPR-RSČ): Nejméně deset mrtvých, padesát zraněných a tak dále...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Na konferenci lidových stran před několika dny se sice dočkal Viktor Orbán dlouhého a nadšeného potlesku za svoji řeč namířenou proti přivandrovalcům a proti Evropské unii. Bohužel vzápětí se dočkala delších a nadšenějších ovací, a to dokonce vstoje i Angela Merkelová. Její řeč přitom dále podporovala přijímání přivandrovalců. Přitom od nich za přijetí v Německu a vlastně celé Evropě nechtěla vůbec nic, Žádné respektování našich zákonů, kultury a zvyklostí. Pardon, jeden požadavek na přivandrovalce měla, i když to opět nebyl ani tak požadavek, jako spíše krotký návrh. Navrhla přivandrovalcům, jestli by se nechtěli usazovat na venkově.

Jako německá kancléřka předpokládám měla na mysli německý venkov. Protože tady u nás na venkově žádné místo není. Jedna tabule značí konec obce a na stejné sloupku je zároveň tabule počátku další obce. Takže nechápu, kde by se přivandrovalci tady mohli usadit. Bůh suď, za co té Merkelové vlastně tleskali delegáti lidových stran ze všech zemí Evropy. Máme to snad chápat tak, že lidové strany soustavně pod diktátem Německa zrazují své spoluobčany a jsou připraveny zrazovat i nadále?

V Rusku, které je k dnešnímu večeru další zemí zasaženou teroristickým útokem islámistů, je situace přeci jenom trochu přehlednější a jednodušší. O Rusko se nebojím, prezident má větší pravomoci a jistě je nebude váhat použít. Má k dispozici dostatečně velký bezpečnostní aparát, armádu a také svoji gardu, která mu přísahala věrnost. Nemám tedy obavy, že by i přes oběti nebylo právě Rusko schopno se islámským teroristům ubránit.

Ve zbytku Evropy je však situace stále horší. Němci se utápějí ve svých pocitech viny, to je jejich věc. Avšak my jsme do víru smrti vtahováni proti naší vůli. Mám tím na mysli proti vůli většiny občanů, kteří bohužel, opět ve své naprosté většině, ani nechodí k volbám. Přenechávají tak veškerou moc skupince mocichtivých a všehoschopných, následované drobnými parazity, kteří svoje ziskuchtivé cíle balí do rádoby vlasteneckých frází. Ti si potom osobují právo rozhodovat za všechny, tedy i těch sedmdesát procent mlčících a ignorujících nejen vážnost situace, ale i tak naprosto bezpečný způsob, jak vyjádřit svůj názor, tedy volby.

Ulice, dopravní prostředky, stadiony, kavárny, již žádné místo není bezpečné. Budeme tedy i nadále předstírat, že se nic neděje, že se nás to netýká? Budeme i nadále klidně chodit do restaurací a kina, a přitom si ani nevšímat, kdo sedí vedle nás, nebo jak vypadají další návštěvníci stojící ve frontě na lístky? Bomba se do žádného místa nedostane sama. Vždy ji tam musí někdo donést v batohu nebo dovézt v autě.

S terorismem je třeba nekompromisně bojovat, nelze jen řečnit a násilný islám do nekonečna omlouvat. Na hrubý pytel, hrubá záplata.

Je nejvyšší čas začít se zajímat o dění kolem nás a ve svém okolí pro začátek ustanovit občanské hlídky. A čas zbývající do parlamentních voleb pořádně využít k rozhodnutí koho volit. Zda originál, který na nebezpečí přivandrovalců upozorňoval v době, kdy většina těch současných nebyla ještě na světě, kdo navrhoval hlídat hranice a nepouštět do republiky nikoho na kom my sami nemáme zájem, někoho, kdo trvá na právu občanů být ozbrojen. Anebo zda se lidé opět spokojí s prolhanými parazity, kteří neumějí nic jiného než kopírovat, slibovat s tím, že je nikdy ani nenapadlo sliby plnit a lhát s vědomím toho, že jim jde jenom o získání hlasů ve volbách, zajištění pohodlného života prodejem hlasů svým chlebodárcům, což je přesná charakteristika všech 200 současných poslanců?!?!

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…