Sládek (SPR-RSČ): Nemám sílu sledovat mrzačení historie v ČT

26.08.2017 14:23

Rozpadu Československa se nyní věnuje trocha času především v České televizi. Nemám sílu sledovat to mrzačení historie a indoktrinaci těch, kdo tu dobu nezažili.

Sládek (SPR-RSČ): Nemám sílu sledovat mrzačení historie v ČT
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Byl jsem však upozorněn na besedu redaktora s Petrem Pithartem (českým souputníkem Václava Havla) a Milanem Kňažkem (slovenským hercem, a tak trochu politikem) v brněnské vile Tugendhat, která hrála při rozpadu Československa prominentní roli, protože se tehdy Brno pro takové spiknutí hodilo. Potom už si na jihomoravskou metropoli ani nevzpomněli.

Na otázku redaktora, zda měla nějaká tehdejší politická strana v programu referendum o rozdělení země v programu vědomě lhal Pithart, který prohlásil, že jenom Slovenská národní strana. Milan Kňažko, a budiž mu to přičteno k dobru, kontroval „a ještě Sládek a jeho strana“. Další jeho slova, která se nejspíše týkala názvu naší strany byla okamžitě schválně přehlušena jak redaktorem, tak Pithartem, aby již nebylo rozumět a debata na téma Sládek ani nezačala. I po tolika letech v ilegalitě jsme pořád veřejní nepřátelé číslo 1. Pardon ne veřejnosti, ale úhlavními nepřáteli vládnoucí garnitury. To by tak ještě scházelo, aby se lidé dozvěděli, že máme referendum v programu od roku 1991 a byly jsme zásadně proti rozbíjení republiky, že soudruzi z ČT?!

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.