Sládek (SPR-RSČ): Není hodný a zlý muslim, jsou jenom ti, kdo páchají zlo...

19.02.2017 21:16

Není hodný a zlý muslim, jsou jenom ti, kdo páchají zlo dnes a ti, kdo čekají na pokyn imáma.

Sládek (SPR-RSČ): Není hodný a zlý muslim, jsou jenom ti, kdo páchají zlo...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

V poslední době ke mně i formou dotazu přicházejí názory typu, nelze přeci házet všechny muslimy do jednoho pytle, jsou mezi nimi i slušní. Je třeba rozlišovat a nám by se také nelíbilo, kdyby někdo pálil Bibli.

Tak aby bylo to jasné, my Evropané nebudeme skákat, jak nějaká pár století stará sekta píská. Není možné směšovat věci a události naprosto nesouvisející. Nevím nic o tom, že by hordy křesťanů z naší země proudily do muslimských zemí, tam znásilňovaly muslimky a žily z tamních sociálních dávek, případně vraždily muslimy. Proč by potom třeba v Sýrii pálili Bibli. Nebo tam snad stavíme křesťanské kostely, klademe bomby a vjíždíme kamiony do poutníků v Mekce? Slyšel někdo o tom, že křesťané ničí naprosto nenahraditelné historické památky? Ilegální přivandrovalce prostě nechceme a když tady budou kořistit a vraždit nemůže se nikdo divit tomu, že někdo jako symbol odporu spálí tu sektářskou knihu. Mimochodem islám není náboženství, ale jenom sekta založená na zvrácenostech od vraždění bezvěrců až po pedofilii.

Takto jsem reagoval na vyjádření jednoho příznivce přivandrovalců, který nabádal k tomu, abychom se prý nechovali jako dobytek. Proto je třeba připomenout, že právě chování muslimů v Evropě je tak zvrhlé, že srovnat je s dobytkem by bylo pro zdroj naší obživy vyloženou urážkou. Příkladem jsou italské kostely plné výkalů těchto „uprchlíků před válkou“.

Nevím také, jak je možné, že ani stovky lidí zavražděných muslimy v Evropě za poslední velmi krátkou dobu Evropu neprobudí. Jeto zcela jasná teroristická válka, ve které neumírají vojáci, nebo příslušníci speciálních sil, ale nic netušící, nevinní civilisté. Pro obhájce a pečovatele o přivandrovalce je to asi málo. Ale nejde přeci jenom o osud těch mrtvých. Tito mrtví po sobě zanechali rodiny, malé děti, příbuzné a přátele. Jejich utrpení, smutek a zničené životy se nepočítají? Obětí islámského teroru je již příliš a kdyby to byl i jeden jediný mrtvý i to je přespříliš. Po jedné jediné oběti měla následovat nekompromisní odpověď a vůči všem těm, ať již sem jdou po souši, nebo se plaví na gumových člunech se mělo postupovat s naprostou tvrdostí. Při takové reakci by si to ti další rozmysleli. Když je ale lovíme z moře, vybavíme značkovým oblečením, jídlem nad kterým ještě ofrňují, luxusními mobily, kreditními kartami a ubytováváme je v pětihvězdičkových hotelích, potom se nemůžeme divit tomu, že proud přivandrovalců neustává. Vždyť my je k tomu přímo povzbuzujeme. Kdyby někdo namítl, že to vlády nebo Evropská unie, tak bohužel složení vlád a parlamentů je jenom věcí občanů. Jestliže svojí špatnou volbou nebo přímo neúčastí ve volbách dopustili, aby vlády a parlamenty byly v současném složení, nemohou se divit tomu, že přivandrovalce přímo podporují. Přečetl si třeba v České republice někdo programy parlamentních stran a zkontroloval si, zda za téměř čtyři roky udělali kromě planého žvanění jednu jedinou konkrétní věc?

Ale zpět ke konstatování v názvu. Není rozdíl mezi hodným a zlým muslimem, a proč bychom také my se vůbec zabývali hledáním toho jednoho hodného.

Ani na sociálních sítích, ani ve vašem okolí jste jistě nezaznamenali muslima, který by se omluvil a od akcí svých souvěrců distancoval. Maximálně dělají mrtvého brouka a předstírají, jako by se jich to netýkalo. Viděl jsem jen jedno s jedním (hodným) muslimem, který nás před svými soukmenovci varoval právě v tom duch, že i ti zdánlivě klidní a slušní jen vyčkávají do dostatečnou přesilu.


Jejich víra, ve které se utvrzují při kázáních svých duchovních, je přitom zcela jednoznačně zavazuje k tomu, aby ničili všechna zpodobení člověka, všechny památky, vraždili bezvěrce, křesťany, židy a znásilňovali jejich ženy a děti. Jejich víra je založena na pedofilii a ponižování žen. Ti muslimové, kteří se dnes tváří indiferentně mají stejnou víru a stejné názory na řešení praktických situací, jako jejich souvěrci, kteří se odpalují s výkřiky Alláhu akbar, vjíždějí s kamiony do davu křesťanů, nebo prostě jenom kálejí v kostelích před oltářem.

Všichni ti zdánlivě slušní muslimové se na pokyn imáma změní vmžiku ve stejná monstra. Jenom čekají až dostanou pokyn a pokyn přijde ihned, jakmile si muslimští duchovní budou jisti tím, že mají již k dispozici dostatečně velkou pátou kolonu a že původní křesťané jsou už natolik neteční a odevzdaní osudu, že nebudou klást odpor. Nenechme se ani zatahovat do nějakého přehodnocování historie a zcela zbytečného sypání si popela na hlavu. Slabší jedince by snadno mohli zviklat i poukazováním na křižácké výpravy. Pokud s tím kdokoliv začne měla by následovat jasná odpověď. Když chce někdo argumentovat historií potom se můžeme klidně vrátit několik set let zpátky a připomenout si genocidu, která provázela postup mohamedánů kdekoliv a kdykoliv. Vraždili křesťany, přibíjeli je na vrata v pozici ukřižování, znásilňovali, kradli malé křesťanské chlapce, aby si z nich vychovali vraždící monstra. A jak potom posoudit novodobou genocidu, kterou na Arménech spáchala Osmanská říše před sto lety. Taková jsou fakta a když jim to umožníme, budou se chovat naprosto stejně.

To není žádné malování čerta na zeď, to je jenom velmi střízlivý a věcný odhad budoucího vývoje v několik málo letech, a ještě k tomu podložený slušnou znalostí historie. Na mysl se znovu a znovu vrací historický výrok, pobijte je všechny, Bůh se je už přebere. Jestli mají muslimové Boha, tak ten se o ně postará, jestli ne, jejich smůla. A mějme na paměti, že naši nepřátelé by neváhali ani na okamžik. Proč tedy čekat na nějaký zázrak a dobrovolně jít na porážku.

Dnes již nemá význam spoléhat se na nic jiného než na boj. Jedině OHNĚM A MEČEM můžeme zachránit Evropu a zajistit její budoucnost. 

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.