Sládek (SPR-RSČ): Pašeráků přivandrovalců jsou tisíce, tak jim ještě umožníme zvýšit zisky...

25.02.2017 6:33

Převádění lidí se kvůli migrační krizi stalo nejrychleji rostoucím segmentem kriminální činnosti.

Sládek (SPR-RSČ): Pašeráků přivandrovalců jsou tisíce, tak jim ještě umožníme zvýšit zisky...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Pašeráků přivandrovalců jsou tisíce, tak jim ještě umožníme zvýšit zisky při pašování ženských pro přivandrovalce, kteří jsou již zde. Aby náhodou netrpěli abstinencí, chudáci.

Převádění lidí se kvůli migrační krizi stalo nejrychleji rostoucím segmentem kriminální činnosti. V tomto výnosném kšeftu dominují pašerácké gangy, které mají téměř vždy mnohonárodnostní složení. Převládají v nich však Turci, Syřané a Rumuni následováni Bulhary, Egypťany, Iráčany, Ukrajinci, Poláky, Brity a Senegalci.

Jenom počet odhalených pašeráků je tak obrovský, že by sám o sobě mohl vyvolat problémy v celé Evropě. 17 400 vyložených kriminálníků. A k tomu zarážejícímu číslu musíme ještě přidat dva miliony přivandrovalců samotných.

Tato činnost je u afrických břehů provozována zcela bezostyšně i vzhledem k tomu, že díky intenzivnímu bombardování Libye, které prováděla Francie a Británie, asi aby se odškodnily za to, že nebombardovaly Jugoslávii, panuje totální bezvládí, na kterém se podílí mimo jiné i dvě vlády, jedna v Tripolisu a druhá v Tobruku a nepřeberné množství enkláv, kde vládnou místní šejkové. Skutečnou moc však mají fanatické milice a zločinecké gangy. To všechno jako důsledek komplexu méněcennosti Francie a Británie a samozřejmě Obamy, který si dnes sype popel na hlavu, že to prý byla jeho největší chyba. Co je nám platná pozdní lítost, když svrhl diktátora, za jehož vlády by sem do Evropy nepřiplula ani noha.

Nejen to, že nám sem již několik let pouštějí kriminálníky, fanatické muslimy a připravené bojůvky mladých bojovníků, místo toho, aby je potápěli hned u břehů Afriky nebo je tam alespoň humánně vraceli. Útlocitní poslanci ze strany Angely Merkelové si všimli toho, že tady je moc mladých mužů, kteří tvoří naprostou většinu přivandrovalců. Prý by tento přebytek mužů mohl vyvést společnost z rovnováhy a pokojné soužití přivandrovalců s námi je tím ohroženo.

Ponechme stranou fakt, že o žádném pokojném soužití nevíme a nemže být o něm ani řeč. Nikdo z nás si nepředstavuje jako pokojné soužití znásilňování při oslavách konce roku, masové sexuální obtěžování žen a dívek v bazénech a obchodních domech, znásilňování dětí a žen. Pronikání islámu na škol, vynucování si práva šaría. Pomatenci nakažení nemocí šílené krávy Angely dokonce chtějí, aby se od příštího roku každý měsíc zjišťovalo, kolik dospělých mužů a žen přišlo do Německa. V případě, že počet mužů v jednom měsíci převýší počet žen, měly by být do země dále vpouštěny jen ženy, děti a páry. Jakmile se poměr opět vyrovná, byla by hranice znovu otevřena pro všechny uprchlíky.

Jaká morbidní starost. Jestliže někde skutečně byly válečné konflikty, měly být přijímány jenom ženy a děti, zatímco mladí muži měli se zbraní v ruce bojovat proti Islámskému státu a bránit svoje domovy. Toto spíš vypadá jako odporný záměr zaplevelit Evropu, nejprve se sem pustí jenom mladí muži, aby byla záminka za nimi posléze pustit ženy. Možná že ubude znásilnění, i když všichni víme, že muslimové si zvláště potrpí na blondýny. Rozhodně se zde vytvoří podmínky pro to, aby se nám tady množili jako krysy v kanálech a ve velkém zneužívali sociální systém. Myslím, že povídačkám o inženýrech a doktorech už nevěří nikdo. Nebo teď konečně dorazí inženýrky a doktorky?

Odporný a promyšlený plán na likvidaci evropských národů, států a přeměnu Evropy na chalífát.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…