Sládek (SPR-RSČ): Pod vedením hnutí ANO, Hnít Brno a ekoteroristů město Brno opravdu hnije

17.05.2017 20:17

Kdo zná trochu Brno řadí jistě ulici Veveří mezi jednu z důležitých a frekventovaných tepen města.

Sládek (SPR-RSČ): Pod vedením hnutí ANO, Hnít Brno a ekoteroristů město Brno opravdu hnije
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Když jsem na Krajský úřad nesl odevzdat kandidátní listiny pro krajské volby, stál jsem tam několik minut a auto bylo pryč. Za odtah a pokutu jsem zaplatil 3 000 korun. Sice tam není zákaz zastavení, ale nelze dodržet tří metrovou vzdálenost od kolejového pásu. Dobrá a hlavně výnosná past.

Ekoteroristé a jiní hrobníci Brna si ale vymysleli akci, kterou nazvali Týden Města. V rámci této akce nastavěli zahrádky barů a restaurací i na jmenované ulici Veveří. Samozřejmě se stolky a křesly těsně nalepenými na tramvajové koleje. A to je v pořádku? A takto vypadá bezpečný odstup?

Nejlepším řešením je žádat vrácení pokuty, protože právo se musí vyznačovat předvídatelností a musí platit jedny zákony pro všechny stejně. Pokud máte stejné zkušenosti a byli jste zde pokutováni nebo odtaženi, můžeme postupovat v této věci společně.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Předsedkyně hnutí Žít Brno Barbora Antonová, která není ani zastupitelkou Brna, ani zaměstnankyní magistrátu využívá při černých jízdách automobily v majetku města. Umožňuje jí to sadomasochistický člen rady Matěj Hollan, který je náměstkem pro dopravu, a proto nemá řidičský průkaz, když už náhodou zabloudí do veřejné dopravy, jezdí MHD na černo. Ten přes neustávající kritiku neustále zneužívá majetek města a když je dotázán proč, tak mu trvá několik měsíců, než se zmůže na odpověď, která stejně nic nevysvětluje. Jelikož orgány činné v trestním řízení jsou povinny se zabývat i věcmi, které se dozvědí z médií, jsem zvědav, zda a kdy budou na tento článek a veřejnou zprávu revizní komise Magistrátu města Brna reagovat.

Jenom jako perličku pro hořké pobavení. Matěj Hollan mimo jiné často jezdí do Větrného Jeníkova, prý aby osobně konzultoval problematiku čistoty ovzduší, nejspíše proto tam jede autem, ač mohl jet třeba ekologickým vlakem, a ještě by ušetřil peníze občanů města. Ve skutečnosti má ve Větrné Jeníkově svoji bývalou partnerku, Hanu Chalupskou, se kterou má syna, aby s ní jednal, s největší pravděpodobností o tom, aby na něj nepodala trestní oznámení pro neplacení výživného. To je služební cesta, není-liž pravda!!! Na Kralický Sněžník a k Nesměně u Ločenic jezdil za abstinujícími i aktivními gamblery, co to má společného s městem Brnem a zájmy jeho obyvatel? Že by člen rady, kromě sadomasochistických deviací trpěl také závislostí na drogách a hrách? Můžeme tuto hořce zábavnou část uzavřít konstatováním, že nejlépe by ovzduší v Brně prospělo, kdyby celá ta současná vládnoucí banda ze zastupitelstva táhla ……

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…