Sládek (SPR-RSČ): Provolání k mým národům

02.05.2017 16:52

Vážení spoluobčané, muži i ženy, dorostenci i senioři, odvolávám se tímto otevřeným dopisem především na vaše znalosti získané nejen ve škole a praxi života, ale především na vaši vlastní zkušenost.

Sládek (SPR-RSČ): Provolání k mým národům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Předseda vlády Bohuslav Sobotka, předseda České strany sociálně demokratické, oznámil, že demisi podá celá vláda. A to jako reakci na chování místopředsedy vlády Andreje Babiše, kterým dává jasně najevo svoje pohrdání nejen ústavními institucemi Česká republiky, ale i celým národem. Je kuriozitou, která je možná jenom v naší zemi, aby se oligarcha, jehož majetek pochází z klientelismu a ničení desítek slušných podnikatelů, přes zneužívání chyb v zákonech až po vyloženě kriminální činy a napojení na největší esa podsvětí, stal místopředsedou vlády a ministrem financí.

Ovšem ohlas, který mělo toto prohlášení v českém národě mně vyloženě nahání strach. Hurá, zbavíme se Sobotky, ani jediné slovo týkající se kriminálního podnikatele a jeho neblahého působení ve vládě. Sobotka nemusí být populární. Babiše je populární a jeho cesta k miliardám je dlážděna doslova mrtvolami. Národ ale jásá, že se zbaví nepopulárního ňoumy a málem pláče, že odchází i největší škůdce a jeho guerilla bezcharakterních ničemů.

Nemohu uvěřit tomu, že by lidé měli tak krátkou paměť. Nyní totiž může prezident jmenovat tak zvaně úřednickou vládu, která může doslova zmrzačit celou zem. Jí totiž nebude záležet na volebních preferencích, jako politickým stranám, a proto může ničit, okrádat a devastovat. Mladé lidi, mladé rodiny, seniory, lidi v produktivním věku, prostě všechny. To, co by politické straně neprošlo, a zvláště před volbami si přeci úřednická vláda může dovolit bez zaváhání. Nebo jste snad, vážení spoluobčané zapomněli na Tošovského, Rusnoka, nebo snad chcete, aby se koruna úplně zhroutila a všichni jsme skončili na dlažbě?

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Sobotka je špatný, a především velmi slabý politik, Babiše se měl zbavit již před lety, hned jak bylo jasné, kam tento obdivovatel a následovník Velkého Bratra směřuje. Nyní je to skutečně jenom gesto a k tomu ještě naprosto zbytečné. Na další vývoj, jako občané nemáme zatím žádný vliv a ve Strakově akademii a na Hradě si zatím mohou dělat co chtějí.

Zdůrazňuji zatím. Blíží se volby a tam můžeme s konečnou platností rozhodnout my všichni. Zda nás dojme fňukání uplakánka, mafiána, podvodníka a zloděje Babiše a pod jeho vedením nastoupíme cestu do pekla, anebo to všem těm 200 současným zbabělým politikům spočítáme a vyprovodíme je všechny minimálně na čtyři roky z politické scény.

Je to jen a jen na nás všech! Do zbraně všichni, komu ještě zůstal zdravý rozum a alespoň špetka odvahy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): U nás žijící bojeschopné Ukrajince musíme „motivovat“ k návratu do vlasti

16:05 Kolář (TOP 09): U nás žijící bojeschopné Ukrajince musíme „motivovat“ k návratu do vlasti

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice návratů u nás žijících Ukrajinců v branném…