Sládek (SPR-RSČ): Saudové pořádají uprchlické safari

18.03.2017 9:16

K jemenskému pobřeží se blížil člun naplněný somálskými „uprchlíky“. Z vrozené útlocitnosti musíme konstatovat, že ve člunu byly i ženy a děti, i když jistě mladí atleti převažovali. Z pevniny vzlétl vrtulník, který je pokosil. Zhruba padesátka mrtvý.

Sládek (SPR-RSČ): Saudové pořádají uprchlické safari
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Abychom co nejobjektivněji určili možného útočníka musíme si uvědomit, je Jemen je rozerván a z velké části ovládán vojsky Saudské Arábie. Saudové zde chtějí takto prosadit svůj náboženský režim. Vzhledem k těmto okolnostem by bylo velmi obtížné, aby zde startoval jiný vrtulník, než saudskoarabský. A vzhledem k hierarchii této monarchie byl za pilotní pákou nejspíše jeden ze saudskoarabských princů.

Zprávy se sice rozcházejí, zda byl použit rotační kulomet, kterým jsou vrtulníky běžně vybaveny, nebo zda byla akce pojata jako safari pro členy královské rodiny. V každém případě je jasné, že Arabové sami nemají nejmenší ochotu se nejen starat o svoje souvěrce, ale dokonce je nechtějí ani vpustit na své území. K čemu by jim to také bylo, museli by se o ně starat a přivandrovalci samotní by nešířili islám do Evropy. Takže by to byly zbytečně vynaložené náklady.

Zároveň je však vidět, že i takovýto přístup k přivandrovalecké krizi je možný a že není ani nijak odsouzen, natož mezinárodním společenstvím trestán. Paradoxem je a přímo výsměchem mezinárodnímu společenství fakt, že právě Saudská Arábie je členem Rady pro lidská práva OSN.

Kardinální otázkou potom je, jak je možné, že samotní muslimové mohou muslimy beztrestně střílet jako lovnou zvěř, zatímco Evropané se musí muslimy nechat znásilňovat, nesmí se na ně ani křivě podívat a nedej bože, kdyby po nich chtěli třeba jenom to, aby dodržovali evropské zákony nebo pracovali. Tato neuvěřitelná obojakost se projevuje v trestání těch, kdo odmítají přijímat přivandrovalce, a dokonce jde tak daleko, že i diskuse ke zprávě o tom safari je zablokována. Nelze tedy ani vyjádřit vlastní názor. A kde jsou diplomatické nóty nebo protesty před ambasádami.

Jsou muslimové nad zákon, vyvolení Alláhem k vyhubení křesťanů? Je Evropa muslimskou zemí zaslíbenou, určenou prorokem ke kolonizaci? Podle toho, co se děje zde a jak reagují média, nepochybně.

Jak dlouho si to necháme ještě líbit? Za Republikány (SPR-RSČ Miroslava Sládka) říkám jasné ne. Zdůrazňujeme trvalé body našeho programu, nejen odmítnutí přivandrovalců, ale také přestat financovat takové organizace jako je OSN a pokud nezmění svoji politiku, tak z nich vystoupit.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie