Sládek (SPR-RSČ): Sobotka chce pevný termín pro přijetí eura

18.05.2017 7:35

Vláda je v totálním rozkladu, takže nemá ani nejmenší právo zasahovat do dalšího vývoje státu. Natož přijímat nějaké závazky do budoucna.

Sládek (SPR-RSČ): Sobotka chce pevný termín pro přijetí eura
Foto: Facebook Miroslava Sládka
Popisek: Miroslav Sládek

Zdůvodněním je, že po francouzských a německých volbách je stále reálnější dvourychlostní Evropa. Státy, které jsou rozvinutější jsou prý odhodlány na nás nečekat.

Smutné je, že jsme se skutečně stali pod vedení Bruselu rozvojovou zemí ve všech ukazatelích. Montovna a smetiště na kterém žijí lidé s ubohými platy, že jejich životní úroveň je tak nízká, že je řadí mezi rozvojové země třetího světa. Naše členství v unii tak vytvořilo přímo zázrak, vzorová ukázka třetího světa přímo v srdci Evropy.

Jestliže na nás nechtějí čekat, tak ať táhnou nejen s eurem, ale s celou Sobotkovou a Babišovou vládou.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Vždy jsme protestovali proti vstupu do Evropské unie a byli jsme a dosud jsme jedinou politickou stranou, která jednoznačně vstup odmítla. To, že jsme měli pravdu již v devadesátých letech právě dnes 17. května 2017 potvrdila Evropská komise i Evropský parlament. Evropská komise hrozí žalobou na státy, které odmítnou přijímat přivandrovalce. Evropský parlament odhlasoval zahájení procesu, ve kterém má být Maďarsko zbaveno hlasovacího práva. Tato neslýchaná věc byla odhlasována poměrem 393:221. To je neslýchané a lze to přirovnat jenom k nacistickému protektorátu, protože takto se nechovala ani RVHP.

Připomínáme, že základní podmínkou pro setrvání v Evropské unii, natož přijetí eura musí být referendum! Jen sami občané České republiky smí o takových důležitých otázkách rozhodovat přímo. Žádná vláda, žádní zástupci nemají k něčemu takovému oprávnění a už vůbec ne zástupci cizích zemí někde na půdě EP o nás bez nás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.