Smutný (SZ): Eurohamoun John brojí proti euru

26.02.2014 17:57

Je to děs! Politici, kteří jednou přičichli k moci, stávají se obětí zvláštní vnitřní slepoty. Nevidí, neslyší, jen je to táhne ke korytu. Ten chtíč po moci je prostě silnější než oni.

Smutný (SZ): Eurohamoun John brojí proti euru
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

U tak velkého zvířete jako byl třeba donedávna na Ukrajině Janukovyč, bloudící po pozlacených komnatách svých monstrózních paláců, by se taková ztráta smyslu pro realitu dala pochopit. Ale u tak malého, ostudou již nejednou pořádně vypráskaného zviřátka jako je šéf Veverek alias Věcí veřejných Radek John? To už zkrátka hlava nebere.

O to více mě překvapil „inzerát na Johna“, který se objevil hned v několika českých novinách a zpravodajských serverech. Inzerát, který nesl maskovaně zpravodajský titulek „Radek John: Euro přinese ČR nezaměstnanost!“ by mohl naplňovat skutkovou podstatu trestného činu šíření poplašné zprávy. To by ovšem nesměl být tak blbý, že působí jako trapný vtip.

Jen si to taky přečtěte: „Radek John kandiduje do Evropského parlamentu za všechny, kdo jsou proti překotnému přijetí eura v ČR“.

Takže pan John si dělá laskominy na plat europoslance v bruselském europarlamentu, který je ještě asi pětkrát vyšší než beztak tučňoučký plat poslance v parlamentu pražském, ale jedním dechem se staví do role bojovníka proti tomu samému parlamentu, zlému Bruselu a jeho „kameni zmaru“ - proklatému euru.

„Euro přinese do ČR nezaměstnanost,“ volá smyslů zbavený a po bruselském korytě prahnoucí John, jakoby zaspal někde na podzim roku 1989, kdy tu naposledy žádná nezaměstnanost nebyla. A to jen proto, že byla umělá, povinná a nesmyslná reálně-socialistická přezaměstnanost.

Zkrachovalý takypolitik John se uchyluje k dávno vyčpělé nadávce „eurohujer“, má hubu plnou „eurotunelů“ a „v případě volebního úspěchu slibuje občanům ČR on-line zpravodajství ze zákulisí EU o rozhazování peněz z unijního rozpočtu“. Z toho samého rozpočtu, z kterého bude sám brát plnými hrstmi prebendy europoslance. Člověk ani neví, je to Švejk, není to Švejk? Asi je to spíš obyčejný hňup, protože se Švejkem byla aspoň sranda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Smutný - profil

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice