Sobotka (ČSSD): Dvořák se nenávisti kmotrů nezalekne

10.10.2016 17:33

Premiér Bohuslav Sobotka se jednoznačně postavil za kandidáta ČSSD do Senátu v obvodu č. 67 - Nový Jičín Jaroslava Dvořáka, který zde čelí masivní negativní kampani vedené místními kmotry.

Sobotka (ČSSD): Dvořák se nenávisti kmotrů nezalekne
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

„Tato nenávistná kampaň je důsledkem toho, že jsme po nástupu na novojičínskou radnici v roce 2010 zamezili kmotrům ODS a jim spřízněným lidem v další likvidaci města a jejich obohacování na úkor občanů. S tím se tito neschopní a zároveň všehoschopní lidé samozřejmě nesmířili,“ uvedl kandidát do Senátu a současně starosta Nového Jičína Jaroslav Dvořák.

Tomu se dostalo jasné podpory od předsedy ČSSD a zároveň premiéra české vlády Bohuslava Sobotky. „Kmotrům nelze ustupovat, i když jejich podpásové útoky jsou nepochybně nepříjemné jak pro Jaroslava Dvořáka, tak asi ještě více pro jeho rodinu. Pevně věřím, že voliči nenávistné kampani kmotrů nenaletí. Jaroslav Dvořák má mou plnou podporu,“ řekl premiér Sobotka.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

14:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v ústředně CIA.