Souček (TOP 09): Narozeninový strom TOP 09 v Českých Budějovicích

03.11.2019 9:29

V Českých Budějovicích jsme se sešli, abychom zasadili Narozeninový strom TOP 09, a oslavili tak deset let od založení strany.

Souček (TOP 09): Narozeninový strom TOP 09 v Českých Budějovicích
Foto: TOP 09
Popisek: Oldřich Souček

Strom je symbolem stálosti, pevnosti a síly. Poskytuje obživu a bezpečný domov zvířatům, lidem pak materiál pro jejich obydlí. Ve své podstatě symbolizuje každou jednotlivou hodnotu, která je TOP 09 vlastní.

Naše budějovická organizace, stejně jako celá TOPka, si za těch deset let prošla různými obdobími. Vždy v sobě ale nalezla novou energii a sílu hodnoty TOP 09 hájit a prosazovat. Její členové tvoří pevný pilíř české politické scény a vždy hrají, díky své erudici a schopnostem, klíčovou roli ve svých odborných a politických oblastech.

Dovolte mi vyjádřit přesvědčení, že TOP 09, podobně jako tento strom, bude dále pevně stát na naší politické scéně, bude poskytovat jistotu a oporu všem, kterým hodnoty jako lidská práva, svoboda a demokracie, právní stát a Evropanství a vývoj celé společnosti nejsou lhostejné.

Vše nejlepší k narozeninám!

Oldřich Souček
předseda MO České Budějovice

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

16:05 Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

Reakce koaličních stran Starostů, ANO a Pirátů na nebývalou krizi důvěryhodnosti je ubohá. Bez jakék…