Soukromníci: Co to vlastně v Bruselu řeší?

11.07.2017 21:49

Není to tak dávno, co se bruselský aparát obul do pomazánkového másla. Tradiční česká potravina musela být zbavena názvu máslo. Nic nepomohly argumenty, že jde o čistě tuzemskou pochutinu bez exportních ambicí, kterou tady všichni znají a ví, že nejde o pravé máslo.

Soukromníci: Co to vlastně v Bruselu řeší?
Foto: Soukromníci
Popisek: STRANA SOUKROMNÍKŮ ČESKÉ REPUBLIKY

Evropští úředníci měli poslední slovo – když si to koupí v Česku cizinec, může být klamán. No jasně, to je opravdu velký problém. Co už ale Bruselu nevadí, je zjevné klamání spotřebitele v souvislosti s dvojí kvalitou potravin stejné značky na západě a východě. Že je něco špatně, všichni věděli delší dobu, teď to potvrdily i závěry průzkumu na objednávku ministerstva zemědělství. Uvidíme, zda si na řešení této situace najde evropský byrokratický moloch čas mezi schvalováním dalšího omezení příkonu vysavačů a nového označovaní energetické náročnosti praček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…