Šrámek (ANO): Je to jasné vyhlášení války

15.11.2015 9:01

Tiskové prohlášeni poslance Pavla Šrámka, místopředsedy Zahraničního výboru Sněmovny

Šrámek (ANO): Je to jasné vyhlášení války
Foto: archiv red
Popisek: Ing. Pavel Šrámek, MBA, poslanec Parlamentu ČR

Jsem naprosto v šoku z toho, co se stalo v Paříži. Je to jasný projev cílené agrese proti Evropským hodnotám, kultuře a všem jejím obyvatelům. Tento odporný zločin jasně ukázal v plné nahotě co je islámský radikalismus a Islámský stát. Je to jasné vyhlášení války a naplnění článku 5 Washingtonské smlouvy aliance NATO. Současně s tím je jasné, že neřízená a podceňovaná imigrační vlna, má své limity.

Musíme uzavřít vnější hranice Schengenu a tvrdě zasáhnout nejen proti Islámskému státu, ale i proti převaděčským gangům, obchodníkům s lidmi. Pokud budeme jen jednat v Bruselu a nic nedělat a nezačneme chránit Evropu a jednat ve jménu vlastních občanů, budeme čelit nejen útoku radikálů podporovaných Islámským státem, ale i radikálům uvnitř našich zemí, parazitujících na naší váhavosti a neschopnosti chránit nás všechny, naše hodnoty, tradice, kulturu, tedy budoucnost nás i našich dětí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice