SsČR: Začíná novodobá totalita s jasnými rysy policejního státu

31.07.2015 9:21

Strategie Strany soukromníků České republiky ( SsČR) pro volby do Krajských zastupitelstev a Senátu Parlamentu České republiky v roce 2016 a Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky v roce 2017.

SsČR: Začíná novodobá totalita s jasnými rysy policejního státu
Foto: Strana soukromníků České republiky
Popisek: Strana soukromníků České republiky

Strana soukromníků České republiky je stavovskou politickou stranou pravého středu.

Motto :

Hlavním cílem naší stavovské strany je aktivní politickou činností hájit zájmy soukromníků, jejich rodinných příslušníků a tím i jejich zaměstnanců a prosazovat postupné zlepšování podmínek pro jejich rozvoj.

Strana ideově navazuje na násilně přerušenou činnost stavovské parlamentní a vládní Československé živnostensko-obchodnické strany středostavovské ( 1918 – 1938) s tradicí předků a na činnost Strany podnikatelů, živnostníků a rolníků ČR z let 1992 – 1996.

Základním odlišením naší stavovské politiky od ostatních politických stran a hnutí je to, že prvotní je pro Stranu soukromníků České republiky zlepšování podmínek a důrazné hájení zájmů OSVČ, živnostníků a majitelů malých a středních firem.

Vede nás k tomu přesvědčení, že pokud se nám to prostřednictvím našich zvolených zástupců v obcích, krajích, parlamentu, senátu a vládě podaří a soukromníci budou opět na vzestupu, bude mít z toho následně prospěch naše republika a tím i naši nepodnikající spoluobčané.

Usilovně se snažíme navazovat úzkou spolupráci s profesními sdruženími, cechy, společenstvy, komorami, svazy a asociacemi, politicky budeme hájit zájmy jednotlivých profesí a řemesel jak na úrovni obce, tak i kraje, parlamentu, senátu a ve vládě.

Budeme se také i dále snažit získávat jejich odborníky a členy pro stavovskou politiku s cílem postavit kvalitní kandidátky pro nadcházející jednotlivé volby a připravovat odborníky z řad soukromníků pro krajské , státní a vládní funkce.

Cesta k úspěchu

1) Volby do zastupitelstev krajů – podzim 2016

a) Důsledná  revize stavu Strany soukromníků České republiky ( SsČR) v jednotlivých krajích a klubech včetně zmapování množství sympatizantů vhodných pro zapojení do voleb.

b) Rozhodnutí Rozšířeného předsednictva SsČR o výběru krajů, které mají  již dnes předpoklad být úspěšné.

c) Výběr osobností na kandidátky včetně nezávislých.

d) Jednání o možných koalicích v jednotlivých krajích a případné podpoře SsČR od jiných politických a občanských uskupení.

e) Zajištění financování včetně zpracování rozpočtu a vytvoření volebních štábů v jednotlivých krajích .

f) Schválení harmonogramu práce předvolebních štábů.

       Závazné termíny
      1a – do 31.8.2015                        1d – do 31.12.2015
      1b – do 30.9.2015                        1e -  do 31.1.2016
      1c  - do 30.11.2015                      1f  - do 28.2.2016

2) Doplňující volby do Senátu Parlamentu České republiky.
               ( podzim 2016 – 27 obvodů)


a) Důsledná  revize stavu SsČR v jednotlivých volebních obvodech včetně zmapování množství sympatizantů vhodných pro zapojení do voleb v daném obvodu.

b) Rozhodnutí o výběru volebních obvodů ve kterých Strana soukromníků České republiky postaví vhodného kandidáta do senátních voleb.

c) Zahájení jednání o možné podpoře kandidáta Strany soukromníků České republiky od jiných politických a občanských uskupení v daném volebním obvodě.

d) Zajištění financování a vytvoření volebních štábů v jednotlivých obvodech s částečným využitím Krajských volebních štábů.

e) Schválení harmonogramu práce předvolebních štábů.

        Závazné termíny
       2a – do 31.8.2015
       2b – do 30.9.2015
       2c -  průběžně
       2d -  do 31.1.2016

3)  Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky
podzim 2017 ( pokud nepadne vláda dříve )

Strana soukromníků České republiky se v každém případě parlamentních voleb zúčastní a postaví kandidátku ve všech krajích.

Tyto parlamentní volby již dnes považujeme za klíčové nejen pro soukromníky, ale také pro směřování České republiky v dalším období.

Dnešní levicová vláda s fanatickou podporou odborů a některých velkých firem svým způsobem vládnutí, tvorbou zákonů , vyhlášek a nařízení začíná s velkou chutí omezovat osobní svobody formou rychle se množících regulací.

Velmi nebezpečná je také snaha využít nejmodernější techniku a prostřednictvím vznikajících zákonů získat co nejvíce informací o občanech České republiky.

Takto nějak začíná novodobá totalita s jasnými rysy policejního státu. Proto není náhodou, že prostřednictvím Elektronické evidence tržeb ( EET a dalších restriktivních opatření ) jsou první na řadě OSVČ, živnostníci, malé a střední firmy. V každé totalitě to tak bylo. Až následně přišly na řadu další skupiny spoluobčanů.

Proto velmi pozorně sledujeme činnost a postoje dnešních parlamentních stran. Již dne víme s kým do případné koalice rozhodně nepůjdeme.

Okamžitě po ukončení krajských a senátních voleb  v roce 2016 Strana soukromníků České republiky  vyhodnotí své výsledky a zahájí přípravu na klíčové volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

Pokud by vláda padla a parlamentní volby byly v dřívějším termínu, budeme připraveni.

4)   Úkoly dovnitř Strany soukromníků České republiky

1) Do 31.12.2015 – rozšířit členskou základnu na 1000 členů a organizovaných sympatizantů.

2) Zakládání místních klubů Strany soukromníků České republiky.

3) Vytvoření samostatné databáze sympatizantů Strany soukromníků České republiky dle podkladů z jednotlivých Krajských rad SsČR. Databáze bude pouze pro vnitřní potřebu SsČR.

4) Organizovat setkávání s veřejností v jednotlivých krajích, obcích a městech za účasti členů předsednictva.

5) Urychleně dokončit práci na nových centrálních webových stránkách.

6) Využít  nové členy a sympatizanty k rozšíření a zkvalitnění Tiskové rady Strany soukromníků České republiky za účelem většího prosazení programu a myšlenek Strany soukromníků České republiky v republikových, krajských a regionálních sdělovacích prostředcích.

Poznámka :

Tento materiál  bude předložen na řádném jednání Rozšířeného předsednictva Strany soukromníků České republiky.


                 Petr Bajer                                                                                                                               Rudolf Baránek
předseda Strany soukromníků                                                                                       1. místopředseda Strany soukromníků
         České republiky                                                                                                                                   České republiky                         

 

                Bedřich Danda                                                                                                                               Petr Thaisz
místopředseda Strany soukromníků                                                                                  místopředseda Strany soukromníků
                České republiky                                                                                                                          České republiky   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě