Starosta Havlíček: Další krok EU k vlastní sebedestrukci

27.03.2017 12:40

Klamání občanů EU. Tak se dá definovat prosazení směrnice Evropské komise o zbraních, která v podstatě požaduje odzbrojení občanů Evropy.

Starosta Havlíček: Další krok EU k vlastní sebedestrukci
Foto: archiv starosty
Popisek: Petr Havlíček

Pokud se na argumentaci Evropské komise podíváme selským rozumem, tedy z pohledu zvýšeného počtu teroristických útoků na evropské země ze strany islamistů, nezbývá, než kroutit hlavou a položit si otázku, proč se evropská komise snaží odzbrojit ohrožené občany a ne teroristy. Teroristé si přece nechodí kupovat zbraně do legálního obchodu, ale slušný občan ano.

Zcela v souladu s logikou věci by se Evropská komise v případě stoupajícího teroristického ohrožení měla zachovat opačně, a pokud si dáme do souvislosti nečinnost Evropského parlamentu v oblasti nelegální migrace a dokonce nařizování jejich přerozdělování prostřednictvím kvót jednotlivým státům, nějak se to celé vymyká zdravému rozumu. Snaha připravit lidi o legálně nabyté zbraně osobní obrany nekoresponduje ani s narůstajícím násilím a pácháním kriminálních deliktů ze strany nelegálních imigrantů, o nichž je slyšet odevšad, kam přišli.

Pokud vezmu v úvahu skutečnost reálné teroristické hrozby plynoucí z přílivu převážně mužské muslimské populace a napadení mnoha evropských zemí teroristy, Češi (a nejen ti) se začali, tak jak jim to přirozený lidský instinkt sebezáchovy káže, hromadně ozbrojovat, a to z důvodu nedůvěry ve svůj vlastní stát a EU, že je před touto novodobou hrozbou dokáže chránit.

Současně s problémem násilného odzbrojování lidí ze strany EU musím připomenout závažný fakt, který předcházel tomuto kroku. Již před časem schválil parlament ČR možnost, že policie smí vtrhnout do vašeho domu a kontrolovat, zda jste legálně či nelegálně ozbrojen. Byla to reakce na pomateného střelce v Uherském Brodě. Stát ale místo přijetí odpovídajícího opatření vůči psychicky nestabilním lidem naznal, že je třeba uvalit byrokratický teror na všechny držitele legálně nabytých zbraní.

Zákon č. 119/2002 Sb., o střelných zbraních a střelivu. § 56

Zadržení zbraně, střeliva nebo dokladu. Odstavec 3 - Pokud držitel zbrojního průkazu nebo držitel zbrojní licence na výzvu příslušníka policie neprodleně neodevzdá věci, které mají být zadrženy podle odstavce 2, nebo nesdělí místo jejich uložení a neumožní jejich převzetí policií, je příslušník policie oprávněn vstoupit do obydlí, jiných prostor nebo na pozemek, lze-li důvodně předpokládat, že se zde tyto věci nalézají, a zadržet je.

Dnes tento zdánlivý nesmysl v širším kontextu se současnou realitou ukazuje na zcela jiný záměr.

Pokud v budoucnu EU pod hrozbou zastavení toku dotačních peněz donutí ČR implementovat nesmyslnou evropskou směrnici o omezení zbraní do našeho zákona a majitelé legálně nabytých zbraní nechtíce se zbavit svých obranných prostředků nahlásí jejich ztrátu, mohou očekávat domovní policejní razii, kterou Češi zažili jen za totalitní vlády komunistů a nacistů, neboť tohle už naši moudří zákonodárci mnohohlasně schválili.

Ta hlavní otázka ale zůstává stále nezodpovězená. A to je důvod všech těchto nelogických nesmyslů. Čeho se bojí představitelé EU? Z čeho mají strach, že odzbrojují lidi, kteří by v případě jakýchkoli konfliktů naopak mohli vykonávat zcela zásadní obranu sebe sama, svých rodin, majetku a následně, bude-li to třeba, i celé společnosti.

Nezdá se vám, že se evropští papaláši začínají bát právě vás, tedy legálně ozbrojených bezúhonných občanů? Neboť nám něco zapomněli říct a teď se obávají, že až se to provalí, lidé vezmou zákon do vlastních rukou a půjdou si to s nimi vyřídit....???? Místo toho, aby se postarali o bezpečnost, otevřou hranice ilegálním, zákony porušujícím vetřelcům a seberou lidem zbraně. Copak pro něco takového jsme před 13 léty hlasovali?

Poslední události, kdy Polsko po právu požaduje posílení role národních parlamentů a zachování jednoty EU a ne její dělení na tzv. dvourychlostní (kdy „bohatší“ budou ekonomicky vysávat „chudší“), budou zřejmě dalším velkým hřebíkem do rakve společné Evropy. Navrhovaná dvourychlostní Evropa totiž zcela popírá hlavní deklarovaný cíl, kterým je postupné sjednocování ekonomických rozdílů mezi „bohatým“ západem a „chudým“ východem.

Osobně bych to nazval pohrdáním Němců Slovany, neboť eurem a vstupem do EU uvrhli visegrádskou čtyřku do role pohůnka, který za mrzký plat přispívá k budování novodobé Velkoněmecké říše.

Celá východní Evropa byla napadena ekonomickými kolonizátory, kteří mají mimo jiné zájem na ničení hodnoty české koruny, neboť obsadili stěžejní hospodářské oblasti, jako je bankovnictví, pojišťovnictví, obchod a lukrativní průmysl, kde za pomoci čtyř tisíc německých firem, které působí v ČR, drží Čechy na nízkých mzdách a profitují z vysoké přidané hodnoty, kterou následně sami inkasují.

Zcela v rozporu s logikou a ekonomickou podstatou potřeb české prosperity utratila ČNB jeden a půl biliónu korun jen proto, aby umožnila německým firmám zahnízděným v Česku nestydatě vydělávat a hodnoty vytvořené Čechy vyvést do zahraničí.

Pomocí mediálních lží se nám snaží média namluvit, že pro Čechy je výhodné mít slabou korunu. Jedním dechem nám tvrdí, že je tedy výhodné, pokud vyjedete do zahraničí, být chudým příbuzným, mít čtvrtinové platy např. Němců, ale současně mít (v rozporu s výše uvedeným) potraviny, energie a benzín na stejných cenách, jako v Německu.

Lisabonská a Římská smlouva je pro Brity, kteří odmítli skákat tak, jak novodobé evropské politbyro káže, bezcenným cárem papíru a Češi by po politických stranách měli chtít, aby do svých předvolebních programů zakotvili závazek vyhlášení všelidového referenda o setrvání v EU. Pokud tak v následujících volbách politici neučiní, bude zřejmé, že to jsou jen poslušní evropští pohůnci a ne sebevědomí státotvorci a ochránci naší země, kteří mají sloužit českému národu a nikomu jinému. Referendum je nejčistší formou demokracie, které se, jak se zdá, naši političtí potentáti bojí jako čert kříže.

Petr Havlíček
Pozitivní svět

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

9:05 Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

Většina senátorů a senátorek dnes odmítla projednat novelu občanského zákoníku, která řeší manželstv…