Starosta Jiraský: V třídění odpadů jsme nejlepší v Pardubickém kraji

02.01.2017 16:36

Novoroční přání starosty Vysokého Mýta

Starosta Jiraský: V třídění odpadů jsme nejlepší v Pardubickém kraji
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta Vysokého Mýta František Jiraský (Nezávislí)

Milí spoluobčané, přelom roku je vždy příležitostí k bilancování toho uplynulého. Vzpomínáme přitom na vše dobré, co jsme prožili a vykonali. Ohlédnutí je i dobrým důvodem k zamyšlení nad tím, co se nám tolik nepovedlo, co bychom chtěli zlepšit a změnit. Do nového roku vstupujeme s nadějí, že se dočkáme něčeho lepšího a že se nám bude dařit. Platí to nejen pro každého z nás, ale i pro naše město. Máme za sebou vcelku poklidný a úspěšný rok bez katastrof a neštěstí. Daří se ekonomice, firmy jedou naplno, lidé mají práci. Podařilo se nám společně posunout naše město zas o kousek dál. Investovali jsme do sportovišť, památek, ulic, chodníků, škol a školek. Město je bezpečnější, v třídění odpadů jsme nejlepší v Pardubickém kraji... Výrazně se pokročilo v přípravě dálnice D35, která bude současně obchvatem města – dokončuje se projekt pro územní řízení.

Do roku 2017 vstupujeme bez dluhů, se schváleným rozpočtem i plánem dalších investic a oprav. Chceme se pustit například do rekonstrukce náměstí Otmara Vaňorného, krytého plaveckého bazénu nebo vybudovat nový sál pro loutkové divadlo v M-klubu. Na podzim letošního roku bychom chtěli začít stavět inženýrské sítě a komunikace na poli „Za pivovarem“ a následně prodávat parcely pro výstavbu rodinných domků... Vážení Mejťáci, dovolte mi, abych vám poděkoval za dosavadní spolupráci, za váš příspěvek a podíl na fungování města, za vaše úsilí při jeho zvelebování. Přeji vám, ať všechny vaše plány, ať už osobní nebo pracovní, vyjdou v roce 2017 podle vašich představ. Ať máte kolem sebe své blízké, přátele i další dobré lidi, na které se můžete spolehnout. Společně nám všem přeji, aby se nám v našem krásném městě v roce 2017 spokojeně žilo.

V úctě František Jiraský, starosta

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce