Starostou Prahy 4 bude Petr Štěpánek (SZ) z Trojkoalice

14.11.2014 16:23

Trojkoalice, TOP 09 a ČSSD povedou Prahu 4, starostou bude Petr Štěpánek, 1. místostarostou Jan Petr.

Starostou Prahy 4 bude Petr Štěpánek (SZ) z Trojkoalice
Foto: ekolist.cz/Hugo Charvát
Popisek: Petr Štěpánek, zastupitel Prahy 4 za Stranu zelených

Podle koaliční smlouvy podepsané předsedy klubů a předsedy koaličních stran bude starostou Prahy 4 Petr Štěpánek (SZ) z Trojkoalice, prvním zástupcem starosty bude Jan Petr z TOP09. Dalšími zástupci starosty budou Iva Kotvová (SZ) z Trojkoalice a kandidát ČSSD. V radě zasednou
celkem čtyři zástupci Trojkoalice, tři z TOP 09 a dva sociální demokraté. Koalice bude mít většinu 26 zastupitelů ze 45 možných.

Mezi priority nové rady patří reforma městských akciových společností, obnova koupaliště Lhotka, lepší správa obecních bytů a nebytových prostor, narovnání pozemkových poměrů pod privatizovanými domy, ochrana uliční a izolační zeleně, výstavba domu pro seniory v Hudečkově ulici podle upraveného zadání a výrazná redukce hazardu.

„Občané od nás očekávají zodpovědnou správu bytového fondu, vyřešení problémů 4-Energetické a obnovu koupaliště Lhotka. Ve všech rozhodnutí se zaměříme především na kvalitu života v Praze 4,“ nastiňuje priority kandidát na starostu Petr Štěpánek.

„Je nutné více otevřít radnici občanům a jejich potřebám. Současně je nezbytné zlepšit řadu oblastí každodenního života na Praze 4, například bezpečnost u škol, dostupnost kulturního a sportovního vyžití občanů a zajištění dostatečné kapacity mateřských škol, případně mateřských center," říká Jan Petr, předseda TOP 09 Praha 4.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Trojkoalice

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.