Starostové mají zájem o mladé

13.04.2015 19:09

Mladí lidé, kteří se chtějí zapojit do veřejného dění a pracovat tak pro obce, ve kterých žijí, mají nyní možnost spolupracovat s hnutím Starostové a nezávislí (STAN).

Starostové mají zájem o mladé
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

V těchto dnech hnutí spouští platformu mSTAN, která bude vstupní branou do reálného politického dění nejen na komunální úrovni.

Středočeský kraj - Poslední volby do obecních zastupitelstev ukázaly, že mladým lidem není lhostejný vývoj v místě, kde žijí. Jejich dovednosti ale často zůstaly utopeny na zadních místech kandidátek zavedených stran, nebo na lokálních kandidátkách, které neměly potřebnou sílu.

Hnutí Starostové a nezávislí o mladé lidi stojí a nabízí jim reálnou šanci na uplatnění. Celostátní výbor STAN proto v minulých dnech schválil spuštění platformy mSTAN, která může být líhní kvalitních komunálních politiků a budoucích úspěšných tváří Starostů a nezávislých.

Členové mSTAN budou mít možnost účastnit se propracovaného systému stáží, který je provede všemi úrovněmi politiky, seznámí se s předními osobnostmi politického života a v neposlední řadě se také díky spolupráci s obdobnými zahraničními subjekty seznámí s aktivními mladými lidmi z celé Evropy.

Do mSTANu se mohou zapojit také mladí lidé z obcí v Středočeském kraji. Mohou se obrátit přímo na předsedu mSTAN Středočeského kraje Pavla Martiníka nebo na krajského tajemníka hnutí STAN Evu Šleichertovou. Kontakty a další informace jsou k dispozici na http://www.starostove-nezavisli.cz/regiony/stredocesky-kraj/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…