Štefek (KSČM): Předstupujeme před Vás...

08.10.2016 6:33

Předstupujeme před Vás jako zástupci strany, která má nejen dlouhodobou programovou vizi, ale i program, kteří řeší aktuální problémy občanů našeho kraje.

Štefek (KSČM): Předstupujeme před Vás...
Foto: KSČM
Popisek: Zdeněk Štefek, KSČM

Předstupujeme před Vás jako zástupci strany, která má nejen dlouhodobou programovou vizi, ale i program, kteří řeší aktuální problémy občanů našeho kraje. Nejsou za námi žádné skandály a aféry, žádní tajemní sponzoři, máme kvalitní a pracovitý tým lidí, z nichž mnozí to již prokázali v zastupitelských orgánech.
Rok se schází s rokem, volby střídají druhé a možná si pak často ani neuvědomujeme, co jednotlivé volby znamenají. Volby do krajů ovlivní mnohé, co se nás všech přímo dotýká.

Ten, kdo povede kraj, bude rozhodovat o tom, jak bude probíhat integrace hromadné dopravy, jak se zlepší dopravní obslužnost a i jaké slevy získají rodiny s dětmi a senioři na dopravu, na sportovní a kulturní vyžití. Bude rozhodovat o tom, zda kraj bude jako dosud dotovat ztrátové činnosti nemocnic, aby občanům zajistil veškeré poskytované služby, zda bude dotovat sociální služby, podporovat stipendii učňovské obory a investovat přímo nebo přes dotační tituly do potřebné infrastruktury obcí.

Kraj může být i klíčem k záchraně zemědělského půdního fondu před lobováním firem, které ho chtějí proměnit na poloprázdné sklady a klíčem k zadržování životodárné vody v naší krajině…

Komunisté svůj program plní. Chceme navázat na dosavadní práci a pracovat na dalším rozvoji kraje tak, aby umožňoval důstojný a bezpečný život. Podpořte nás.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice