Štefek (KSČM): Souhlasíte s tím, co se děje kolem nás? Nebo chcete změnu?

21.10.2017 6:33

Souhlasíte s tím, že přestože makáte celý den nebo jste poctivě pracovali řadu desetiletí, žijete od výplaty k výplatě, od důchodu k důchodu?

Štefek (KSČM): Souhlasíte s tím, co se děje kolem nás? Nebo chcete změnu?
Foto: KSČM
Popisek: Zdeněk Štefek, KSČM

Souhlasíte s tím, že přestože makáte celý den nebo jste poctivě pracovali řadu desetiletí, žijete od výplaty k výplatě, od důchodu k důchodu? Že koulíte očima pokaždé, když máte zajistit víkend pro rodinu plný kultury nebo sportu? Že se Vám protáčejí panenky, když potřebujete koupit obyčejné máslo na koláč?

Pokud souhlasíte, volte strany, které ukázaly v posledním čtvrtstoletí, co dovedou, nebo nechoďte k volbám.

Souhlasíte s tím, aby lidé se skoro stotisícovým platem platili procentuálně stejné daně jako ti se základním příjmem nebo jako rodiny s dětmi? Aby byli zbohatlíci zvýhodňováni v bankách při půjčkách, při nadstandardech ve zdravotnictví, při spoření na důchod, při řešení problémů bydlení?

Pokud ano, tak volte ty strany, které ukázaly v posledním čtvrtstoletí, co dovedou, co zahájily bytovou výstavu pro bohaté, co nechávají mizet miliardy v daňových rájích, co chtějí zvýšit spoluúčast pacientů, co zvedají daně chudnoucí většině. A nebo nechoďte k volbám.

Souhlasíte s tím, že máme být zdrojem levné pracovní síly, kdy za stejnou práci dosahujeme třetinové odměny a přitom tu ceny máme často vyšší než v sousední zemi? Souhlasíte s tím, aby sem bylo dováženo zboží druhé kvality, navíc takové, ve kterém jsme byli soběstační? Souhlasíte s tím, že se vyprodává do cizích rukou naše bohatství, zabírá zemědělská půda a privatizuje voda a další klíčové suroviny?

Pokud ano, tak volte ty strany, které ukázaly v posledním čtvrtstoletí, co dovedou, co rozprodali naše zlato a stříbro, co dovedly naše školství do podřepu a zlikvidovaly učňovské obory. A nebo nechoďte k volbám.

Souhlasíte s tím, že není ohrožena naše bezpečnost, že nám nehrozí teroristický útok, i když to práská všude kolem nás a že cestou k míru jsou agrese, vměšování, barevné revoluce a vysílání našich vojáků na zahraniční mise v zájmu USA?

Pokud s tím tvrzení souhlasíte, tak volte ty strany, které nás v posledních 25 let dovedly do řad zemí slepě a servilně poslouchajících USA  a EU a nebo nechoďte k volbám.

Pokud s tím vším ale nesouhlasíte, moc voleb nemáte.  My máme řešení, které prosazuje bezpečnost, spravedlnost, mír. Máme KSČM. A já vás žádám o Váš hlas pro KSČM, protože jiná šance pro naši zemi skutečně není. Dnes již ne.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…