Stehlík (ANO): Francouzští policisté bojují nejen s teroristy. Stojí proti nim i novináři

23.11.2020 16:57

Francouzský novinář Valentin Gendrot se infiltroval do francouzské policie a dva roky sloužil v 19. pařížském obvodu. Po této zkušenosti na policii hází špínu a obviňuje ji z rasismu a násilí.

Stehlík (ANO): Francouzští policisté bojují nejen s teroristy. Stojí proti nim i novináři
Foto: archiv Petra Stehlíka
Popisek: Petr Stehlík

Tento novinář prošel tříměsíčním výcvikem a následně u policie sloužil téměř dva roky. Výsledkem je kniha, ve které obviňuje policii z násilí a rasismu vůči migrantům. Vzhledem k situaci ve Francii v posledních letech je nepochopitelné, že novinář útočí na ty, jenž veřejnost chrání. Nabízí se tak myšlenka, zda Gendrot není ve službách zastánců multikulturalismu a přijímání migrantů více, než ve službách veřejnosti a přinášet objektivní zpravodajství?  Skutečně potřebuje Francie nebo jiná země EU, aby novinář šikanoval policii? Na bedrech francouzských policistů leží přetěžký úkol ochrany francouzských ulic před teroristy a jistě si nezaslouží takovou podlost, jakou předvedl Gendrot. Připomínka toho, že policisté mají nedostatečnou výstroj a nízké platy z knihy objektivní dílo neudělá. Tato štvavá kniha je plivancem do obličeje všem policistům, včetně těch, kteří položili život při ochraně lidských životů.

Anketa

Podporujete masivní snížení daní, které ,,odmávali" poslanci ANO, ODS, SPD, Trikolóry či KSČM?

71%
29%
hlasovalo: 12260 lidí

Jistě by bylo užitečnější, pokud by se infiltroval do komunity navštěvující mešitu, kde káže fanatický imám, kterých je po celé Francii mnoho. Přinesl by tak užitečné informace pro bezpečnostní složky, které by mohly zasáhnout dříve, než dojde k teroristickému útoku, který často spáchají posluchači těchto imámů. Bohužel Gendrot nalez odvahu pouze na podlé donášení na policisty, jenž i jeho chrání.

Pro Českou republiku se jedná o zdánlivě marginální zprávu, nicméně se obávám, aby Gendrot neinspiroval nějakého českého ,,uvědomělého“ novináře se ,,správným“ názorem, který se infiltruje mezi české policisty. Tento smutný příběh z Francie je dalším alarmujícím důkazem toho, jak Nová levice útočí na společenský řád nejen ve Spojených státech, ale už i v Evropě. Každá vyspělá země má nástroje na to, jak řešit situaci, při které policista překročí své pravomoci a není nutné, aby novináři dělali agenty provokatéry. V českém prostředí mi na mysl přichází hned několik uvědomělých pořadů, které by do podobné aktivity někoho zapojily.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Stehlík

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.