Štěpánek (ANO): Ohrazuji se proti článku, v němž se píše, že na zastupitelstvu spím

23.02.2017 18:36

Reakce na včerejší článek "Ven z hnutí! Babiš rezolutně ke kauze spícího zastupitele v Praze. Kolego Stropnický, jednejte":

Štěpánek (ANO): Ohrazuji se proti článku, v němž se píše, že na zastupitelstvu spím
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Tímto se ohrazuji proti včerejšímu článku a žádám o okamžitou nápravu anonymních, nepravdivých a zavádějících informací. 

1. Veškeré příjmy vyplývající z výkonu veřejných funkcí jsou jednoduše dohledatelné z veřejných zdrojů. Kde přesně jste vzali částku až 350 tisíc korun, kterou mám údajně měsíčně pobírat ? 

2. Na zastupitelstvu údajně spím, což naprosto vyvracejí například záznamy z hlasování, účastí na jednáních a podobně. Jsem jako řada jiných politiků starší člověk - na tom snad není nic špatného - a pokud mám na jednání zastupitelstva či rady zavřené oči, tak to rozhodně neznamená, že spím. Manipulativní fotografie vytržené z kontextu byly evidentně použity k mému očernění. Doložte tedy, že jsem nepracoval. 

3. Jezdím vlastními vozy, na které jsem si poctivě vydělal a to nikoliv prací v politice. Tak jako létá váš většinový vlastník pan senátor Ivo Valenta vrtulníkem, já používám soukromé vozy bez zatížení daňových poplatníků a na své náklady. Můžete mi sdělit, co je na soukromém užívání vlastních vozidel nemorálního či zarážejícího ?

4. Podle zjištění Českého rozhlasu měly nebo mají Parlamentní listy uzavřenou smlouvu s hlavním městem Prahou a na jejím základě měly vydávat v redakční části anonymní články. Sdělte mi prosím, zda je i dnešní článek součástí nějaké kampaně placené z veřejných peněz a případně, kdo přesně je jejím zadavatelem ze strany města. 

Na závěr bych chtěl dodat, že dlouhodobě pracuji v energetice a to i v zahraničí. Mám zkušenosti s managementem projektů a právě na základě mé odbornosti jsem byl zvolen do některých funkcí za město. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…