Štěpánek (ODS): Prezident z "komunistické" Číny? To je od České televize tedy blbost. Partička zoufalých havloidů

29.03.2016 9:10

Reakce člena ODS, hudebníka a publicisty Petra Štěpánka na návštěvu čínského prezidenta v ČR, respektive na způsob prezentování Českou televizí:

Štěpánek (ODS): Prezident z "komunistické" Číny? To je od České televize tedy blbost. Partička zoufalých havloidů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Štěpánek

Prapagandisté z České televize jsou opět v akci, opět mají manévry. Přiletěl prezident "komunistické Číny". Tohle sousloví nám valí do hlav celý den. O tom, že je to vlastně blbost, jsem tu už psal. O specificích čínského KAPITALISMU velmi zasvěceně před časem v Reflexu psal ekonom Karel Kříž. Teď mi ale jde o něco jiného.

Zaznamenali jste někdy, že by redaktor České televize uváděl zahraniční návštěvu třeba slovy "prezident z kapitalistické Francie" nebo "papež z katolického Vatikánu" nebo "ministr z islámského Íránu"? Já tedy ne. Proč tedy najednou "prezident z komunistické Číny", nota bene, když i věcně je to blbost?

Jedna z propagandistických metod se jmenuje NÁLEPKOVÁNÍ. Jenže nálepkováním, tedy čistokrevnou propagandou, se veřejnoprávní Česká televize zcela zpronevěřuje svému poslání. A nejen to. Porušuje tím i zákon. A to vše za naše peníze. Jak dlouho si to ještě necháme líbit?

Ta partička zoufalých kavárenských havloidů dělá maximum pro to, aby na Havla a všechno, co tu po něm zbylo, byli nasraní i ti, kteří na to už dávno zapomněli. A práce se jim fakt daří. Takže gratuluju. Tímhle tempem brzy nastane chvíle, kdy někomu dojde trpělivost a pro změnu navrhne přejmenování letiště zpátky na starou, dobrou, klasickou Ruzyni.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.