Štěpánek (Trikolora): Čučkař generálmajorem

09.05.2024 17:17 | Komentář

Zatímco prezident Zeman vrchního čučkaře Michala Koudelku do generálské hodnosti opakovaně vůbec nejmenoval, a moc dobře věděl proč...

Štěpánek (Trikolora): Čučkař generálmajorem
Foto: Hans Štembera
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

... americký nastrčenec na Pražském hradě Pavel stihl tohoto vyznamenaného „agenta“ CIA do generálských hodností během jediného roku povýšit už dvakrát. A aby toho nebylo málo, ještě se Koudelkovi dostalo příležitosti, aby se v roli šéfa prý TAJNÉ služby opět VEŘEJNĚ zviditelnil, pročež za nastoupené nové generály ve světlech reflektorů a za asistence televizních kamer pronesl děkovnou řeč.

Koudelka, pod jehož vedením se BIS z tajné služby přeměnila na aktivistickou politickou úderku, tak už není brigádním generálem, nýbrž generálmajorem. Co k tomu povědět? Není to málo, soudruhu prezidente? Co takhle maršál? Nebo velkoadmirál?

A co říci k dalšímu geometrickému množení generálů obecně? Možná to staré známé: Mnoho náčelníků, málo indiánů! Podle toho to tu také vypadá. Ale co by se nejmenovalo, co by se nepovyšovalo. Luxusní generálské platy a výsluhy jim nefinancuje prezident, nýbrž my daňoví poplatníci. A takhle my si tu žijeme!

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Štěpánek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Koudelka., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseHorký , 09.05.2024 18:34:28
Opět se ukazuje, že kdo je proti své vlasti, proti naším občanům a dělá poskoka zahraničním rozvědkám, je povyšován, vaznamenáván a chválen, Stačí Mašínové, nebo různí pobudové, co si říkali disidenti. Ale ti, co zde budovali naši zem celých čtyřicet let, jsou pomlouvání, odstrkování, dokonce jim berou část důchodu, schválí na ně lustrační zákon, aby se schopní nemohli dostat na místa, která by byla prospěšná pro naši zemi, tedy, aby se tam dostali ti, kteří nikdy nic neuměli, nedělali a jen škodili a teď škodí na vyšších místech. Nebýt těch obětavců, co budovali tuto zem a v mnoha případech zadarmo, tak by ti naši "demokraté" neměli co rozkrádat. Ale co s tím? Jedině volba demokratických stran, tedy nevolba vládních koaličních stran, by ještě mohla ten propad naši ekonomiky a morálky zachránit. Stačí se podívat na státní dluh v roce 89 a dnes. Dobře nám tak.

|  6 |  1

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Terezín nám připomíná, jakého zla jsou lidé schopni

10:21 Premiér Fiala: Terezín nám připomíná, jakého zla jsou lidé schopni

Premiér Petr Fiala, další zástupci vlády ČR a nejvyšší ústavní činitelé se v neděli 19. května 2024 …