Štěpánek (Trikolóra): Hamáčku, demisi!

18.10.2020 22:51

Na té demonstraci jsem nebyl. Ale celé odpoledne jsem seděl u počítače a monitoroval si situaci z různých zdrojů.

Štěpánek (Trikolóra): Hamáčku, demisi!
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

Kdyby tu demonstraci nechali doběhnout tak, jak byla naplánována, řečníci by se vypovídali, demonstranti by se vykřičeli a všichni by se pak spokojeně mohli rozejít do svých domovů. Pořadatelé, demonstranti i policie.

Hamáček a spol. ale nevěděli nic lepšího, než asi tak v polovině rozhodnout, že tu víceméně poklidnou demošku rozpustí. Se stejným zdůvodněním, že se tu cosi nedodržuje, ji ale mohli klidně rozpustit, ještě než začala.

Anketa

Je dobře, že policie rozehnala demonstranty na Staroměstském náměstí?

80%
20%
hlasovalo: 25654 lidí

Organizátoři ještě stihli požádat lidi, aby odešli v klidu. Dokonce poděkovali policistům za korektní přístup. A možná se ani nemýlili v tom, že ti kluci v uniformách by raději stáli mezi demonstranty.

Teprve pak vybuchnul první dělobuch. Od nějakého chuligána? Nebo od provokatéra? Všem příchozím totiž policie kontrolovala batohy a tašky, jestli si s sebou na Staromák nenesou něco zapovězeného.

A aby toho nebylo málo, policejní kordon pak přehradil některé odchodové cesty. Jako by Hamáček a spol. věděli, že přesně tohle bude voda na mlýn některým týpkům, kteří se právě tudy budou chtít probít.

A pak už nastala mela. Vodní děla, slzný plyn, policajti na koních, výbuchy, dým, obušky, zatýkání, policejní antony, obrněný transportér. Jako 17. listopadu na Národní.

Večer nám to prolhaná Česká televize odvypráví přesně tak, jak se to neodehrálo.

Můj závěr? Hamáček je regulérní idiot. Ten bordel vyprovokoval on. Demisi!

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Štěpánek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…