Stráská (ČSSD): Do politiky přes útoky na ty úspěšnější? Také cesta

09.05.2014 8:21

Hloupá vyjádření zpravidla nestojí za komentář. Ale skutečnost, že Šimon Heller, který se opakovaně objevuje na kandidátkách kamkoli, potřebuje reagovat na vyjádření jihočeského hejtmana Zimoly ke svému článku o tzv. Vytiskově JZD, článku plnému demagogie i vyslovených lží, článku veskrze hloupému, potvrzuje, že mu vůbec nejde o školní hospodářství.

Stráská (ČSSD): Do politiky přes útoky na ty úspěšnější? Také cesta
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Jde o politické ambice autora. Ten zoufale hledá, na čem by se profiloval. Pokud možno lacino a bez práce. Jednou je to primitivní antikomunismus, podruhé snaha kraje nalézt optimální způsob, jak skloubit efekt hospodářský s co nejmodernější praktickou výukou v oblasti lesnictví a rybářství. Nehledá informace, jako je hledali ti, kteří našli odvahu k vlastnímu názoru a záměr podpořili a nyní schytávají od pana Hellera mediální lynč. Neptá se po motivech těch, kterým záměr tolik vadí.

Pan Heller stále píše, ale fakta si nezjistí. Kraj pozemky nikomu nekrade, kraj je jejich vlastníkem. Stačí pohled do katastru. Kraj nekořistí, pouze se snaží hospodařit na svém.

Vyloženou lží je pak tvrzení o nákupu strojů a miliónech, které prohučely komínem. I svá další tvrzení o úzké spolupráci s „kmotrem“ Pavlem Dlouhým jistě pan Heller dokáže věrohodně doložit. Politik by měl být za své výroky odpovědný. Chce do politiky. Jednoduché. Stačí pracovat doma, získat důvěru spoluobčanů, prosadit se v komunální sféře, a cesta nahoru je otevřená. Jenže po zádech jiných je to asi snazší.

 Nakonec poznámku. Již na prvním stupni základní školy se vyučuje čtení s porozuměním.  Základní výbava pro začínající politiky.

Ivana Stráská

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.