Stropnický (SZ): Hlavním problémem ČR není migrace, ale extremismus

14.03.2016 16:12

Pokud budou pánové Chovanec a Babiš namísto hašení reálných problémů a prezentace úspěchů pokračovat ve stávajícím strašení veřejnosti, dávají tak signál, že demokratické síly situaci nemohou řešit.

Stropnický (SZ): Hlavním problémem ČR není migrace, ale extremismus
Foto: Hans Štembera
Popisek: Matěj Stropnický

„Hlavním problémem vnitřní bezpečnosti ČR není migrace, ale nárůst pravicového extremismu. Pokud budou pánové Chovanec a Babiš namísto hašení reálných problémů a prezentace úspěchů a zlepšování v oblasti integrace cizinců nadále spolu s prezidentem pokračovat ve stávajícím strašení veřejnosti, dávají tak v prvé řadě lidem signál, že demokratické síly situaci nemohou řešit. Volby na Slovensku jasně ukázaly, kam to vede a volby v ČR se kvapem blíží,“ uvedl předseda zelených Matěj Stropnický v Otázkách Václava Moravce. Podívejte se na celý záznam na webu České televize.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …