Stržínek (ANO): Valašské Meziříčí revitalizuje prostranství mezi hotelem Apollo a OD Křižná

17.05.2019 12:54

Úplně novou podobu dostane chodník spojující hotel Apollo s areálem obchodního domu Křižná. Nutným úpravám se nevyhne ani bezprostřední okolí komunikace pro pěší. Revitalizace celého prostranství by měla být hotova do 26. července.

Stržínek (ANO): Valašské Meziříčí revitalizuje prostranství mezi hotelem Apollo a OD Křižná
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta Valašského Meziříčí Robert Stržínek (ANO)

První úpravy zmiňovaných prostor začaly už koncem dubna. Nejcitelněji se revitalizace dotkne chodníku. „Bude předlážděn novou zámkovou dlažbou do betonových obrub.  Plocha bude provedena v bezbariérové úpravě s prvky pro nevidomé,“ uvedl Aleš Cáb z odboru komunálních služeb.

Součástí investiční akce je rovněž oprava dešťové kanalizace, sadová úprava a doplnění nových svítidel veřejného osvětlení. Město zakázku vysoutěžilo za necelých 3,3 milionu korun včetně DPH.

„Jde o prostor, kudy denně prochází velké množství lidí. Chodníky už jsou velmi staré a nerovné, při dešti se v nich drží voda. Toto místo volalo po opravě již delší dobu,“ myslí si starosta města Robert Stržínek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice