Štulík (SPO): Neúcta k našemu prezidentovi v ČT

30.10.2016 16:20

Je po státním svátku a sleduji ČT24. Dole na liště jsou mj. uvedena některá fakta z pátečních oslav.

Štulík (SPO): Neúcta k našemu prezidentovi v ČT
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Jsou tam jmenovaný některé osobnosti, které byly prezidentem naši republiky vyznamenány na Pražském hradě. Pražsky arcibiskup Duka a německý politik Gűnter Verheugen. Na Staroměstském náměstí byl zase oceněn univerzitou Palackého Jiří Brady. Jména všech  oceněných jsou uvedena uctivě včetně křestních jmen, nebo funkce. Z toho jak je ale uváděno jméno prezidenta republiky, čouhá jako sláma z bot nenávist naší "veřejnoprávní" televize vůči nejvyššímu představiteli naší republiky, zvoleného v prvních přímých volbách téměř třemi miliony hlasů. Pan prezident je pro tuto televizi prostě "Zeman" nemá ani křestní jméno, ani žádný titul. Pro ČT je to prostě "Zeman" jako když předlistopadoví papaláši oslovovali "své" pracující. Je to jedna z tisíce maličkostí, která nenápadně, manipuluje své diváky a chce se říci "kdo seje vítr ..."!

A že se taková manipulace  setkává s úspěchem, dokazuje včerejší setkání na Staroměstském náměstí, kde se volalo po demokracii a svobodě, což připomíná vlamování do široce otevřených dveří, a změny ve státě je možno v klidu realizovat v každých volbách (je jen potřeba tam jít). Pro sledovanost ČT je ale atraktivnější výzva k nepokojům, nebo tomu podobné akce a hlavně diktát platit ČT měsíční poplatky za jejich "objektivní informace" nevědomým občanům.

Václav Štulík
předseda MO SPO Zásada

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky