Šulda (KSČM): Církve bohatnou na úkor občanů

01.06.2016 4:33

Církevní restituce, tolik diskutované téma, se vrátily na pořad dne, aniž si to zřejmě premiér Sobotka přeje. Návrh na zdanění finančních náhrad církvím za majetek nevydaný v restitucích působí na některé členy soc. dem. jako atomová bomba.

Šulda (KSČM): Církve bohatnou na úkor občanů
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Názor ČSSD před parlamentními volbami byl jasný. Restituce velmi hlasitě odsuzovala.Po skončení voleb však téměř všechny postihla ztráta paměti. Vládní křesla a další vysoké funkce byly natolik lákavé, že ČSSD a především její vedení od svých slibů ustoupily. Koneckonců hlasy občanů již strana měla a sliby jsou přeci jen volebním tahem. A tak současná iniciativa hejtmana Zimoly je některými špičkami této strany brána jako útok na její jednotu.

Uvidíme, jak bude vypadat program strany pro podzimní krajské volby. Jelikož průzkumy ukazují, že lidé se zdaněním církevních náhrad souhlasí, věřme, že budou pečlivě přemýšlet o programu, který jim tato vládní strana nabídne. Každý z politiků by měl totiž slibovat pouze to, co dokáže splnit. Ve volebních programech politických stran by se měla odrazit především pomoc občanům v jejich mnohdy nelehkém životě.

Ludvík ŠULDA, kandidát KSČM pro volby do Zastupitelstva Olomouckého kraje

Ludvík Šulda, BBA

  • KSČM
  • Poctivost se musí vyplácet
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

17:04 Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tramvaji na Václavském náměstí.