Superlídrem Strany Práv Občanů do parlamentních voleb je František Ringo Čech

10.08.2017 14:29

Dnešní tisková konference Strany Práv Občanů představila superlídra Strany Práv Občanů a oficiálně zahájila volební kampaň SPO v rámci voleb do Poslanecké sněmovny.

Superlídrem Strany Práv Občanů do parlamentních voleb je František Ringo Čech
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Ringo Čech

Jan Veleba, předseda SPO, před médii oficiálně potvrdil jméno známého umělce a břitkého glosátora  dění ve společnosti – Františka Ringo Čecha, který se stal superlídrem Strany Práv Občanů a lídrem SPO v Praze.

Hudebník, textař, spisovatel, herec, dramatik a malíř František Ringo Čech dlouhodobě také patří k podporovatelům prezidenta Miloše Zemana. František Ringo Čech svoje rozhodnutí odůvodnil slovy: „Chci pomoct našemu prezidentovi, který potřebuje v Parlamentu spojence!“. Ringo Čech není v politice nováčkem, v letech 1996–1998 byl poslancem za ČSSD. F. R. Čech se v posledních letech stejně jako strana SPO vymezuje proti nelegální imigraci. „Nejen jeho odmítavý postoj k přijímání uprchlíků vítáme!“, zdůraznil předseda SPO a senátor Jan Veleba. Názory superlídra Ringo Čecha typu: „Zapřeli jsme minulost, zapřeli jsme svoji kulturu…. a mnoho dalších ...“, jsou v souladu s volebním programem strany SPO s názvem PEVNÉ ČESKÉ KOŘENY, se kterým jde Strana Práv Občanů do parlamentních voleb v říjnu 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…