Světlíková (ČSSD): V této zemi mě už nic nepřekvapí

08.11.2014 7:28

To, co se v posledních pár dnech událo na české politické scéně, hlavně okolo prezidenta Miloše Zemana, je něco, co by se již opakovat nemělo. Nedělám si ale žádné iluze a jsem přesvědčena o tom, že neuplyne ani měsíc a budeme řešit podobné věci.

Světlíková (ČSSD): V této zemi mě už nic nepřekvapí
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

"Poslanců přišla sotva čtvrtina, místo interpelací šli domů." Tak takto si představujete pracovní proces? No, dobrá, jak pak ale má ta naše zemička potom vypadat, že? Současní zákonodárci, kteří jednají pár minut. Prezident, který se chová jako buran z té nejohavnější krčmy. Ani nemluvě o tom, v jakém oblečení si přišel režisér Sedláček pro státní vyznamenání do snad nejvýznamnějšího místa v republice.

Je mi z toho všeho už nějak těžko na srdci. Stydím se za svého prezidenta, ale přeci jen jedno mu odepřít nemohu. To, že udělil Řád Bílého lva Nicholasu Wintonovi, muži, který si opravdu toto vyznamenání zaslouží, přidává prezidentovi na bodech, bohužel body opět ztratil při nedělních Hovorech z Lán.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kristýna Světlíková - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.