Svoboda a přímá demokracie: V tomto případě je špatný zákon lepší než žádný... Sobotkův demografický experiment

15.03.2016 14:38

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD):

Svoboda a přímá demokracie: V tomto případě je špatný zákon lepší než žádný... Sobotkův demografický experiment
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

  • Předsednictvo hnutí považuje návrh o obecném referendu předložený vládou a připravený ministrem Dienstbierem za pokus formálně naplnit požadavek na přímou demokracii, ale ve skutečnosti zablokovat možnost konání referenda. Požadavek na 250 tisíc podpisů a další parametry zákona prakticky znemožňují konání referenda. Poslanci hnutí přesto zákon podpoří, neboť v tomto případě je špatný zákon lepší než žádný. Hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) využije následně každou příležitost k novelizaci tohoto zákona tak, aby mohl naplnit svojí zásadní funkci.
  • Předsednictvo SPD vítá volební úspěch Alternativ für Deutschland v německých zemských volbách. Výsledky voleb potvrdily programovou vyprázdněnost tradičních politických stran a také prolhanost předvolebních průzkumů.
  • Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie vyzývá v kauze „Čapí hnízdo“ v případě prokázání dotačního podvodu nejen ministra financí, ale i celou vládu k podání demise. Klíčem k celé kauze je ověření, zda šlo o dotační podvod či o něčí administrativní pochybení v realizaci dotace. Tato kauza je dalším důkazem naprosto nesmyslného principu přerozdělování finančních prostředků prostřednictvím evropské dotační politiky.
  • Odchod části členů Bloku proti islámu (BPI) z jejich hnutí, jehož důvodem je údajné zákulisní řízení BPI ze strany pana Víta Bárty, je pouze potvrzením správnosti předchozích postojů hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura. Naše hnutí nebude s Úsvitem a Blokem proti islámu spolupracovat.
  • Předsednictvo SPD upozorňuje členy a příznivce hnutí na průběh volební kampaně ve Spojených státech, kde dochází k nedemokratickému narušování kampaně Donalda Trumpa a zcela jednoznačně se mainstreamové síly spojují, aby zabránily jeho úspěchu ve volbách. Je to boj mezi stranickými sekretariáty a přímou demokracii (volbou lidu).
  • Předsednictvo hnutí se jasně vymezuje vůči tomu, že zástupce České republiky nevpustili v Řecku na tak zvané hotspoty. Přitom již v dubnu mají být z těchto zařízení Sobotkovou vládou přebíraní imigranti do České republiky. Je to naprosto nepřijatelná situace, kdy vláda nemá vůbec přehled, koho přijímá na naše území a činí tak bez ohledu na mínění občanů. Tito imigranti mají mířit do Havířova a Kostelce nad Orlicí. Naše hnutí říká jednoznačné ne! SPD odmítá přijetí jakéhokoliv počtu nelegálních islámských imigrantů a poskytne maximální podporu občanům měst, kterým hrozí, že je Sobotkova vláda zatáhne do tohoto demografického experimentu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.